Beauty

Preslatka jagoda manikura savršena je za ljeto!

  • Beauty trendovi brzo se mijenjaju, a posebno u manikurama
  • Iako su i dalje hit pastelne i neonske manikure, na TikToku se pojavio vrlo zanimljiv i upečatljiv trend
  • Manikura inspirirana sočnim jagodama na noktima izgleda preslatko i ne možemo se odlučiti koji nam je dizajn draži!

Naglašeni obrazi i usne u nijansama crvene i ružičaste već su neko vrijeme hit u beauty svijetu, a sad je i manikura s jagodama preplavila društvene mreže. Raskošne i sjajne ružičaste i crvene nijanse u kombinaciji s detaljima inspiriranim jagodama te svjetlucavim ukrasima i dizajnima mnogima su ovog ljeta omiljena manikura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Brooklyn (@nailshuney)

U jagoda manikuri prevladavaju vesele, jarke boje

Nokti ukrašeni jagodama trenutno će te odvesti na odmor i svojim slatkim dizajnima i jarkim bojama uveseliti tvoje dane. Manikura s jagodama uvijek se može naravno napraviti i u više minimalističkom stilu, s manjim naglascima inspiriranim ovim sočnim voćem.

U nastavku ti donosimo najljepše jagoda manikure kao inspiraciju za novu ljetnu manikuru!

Kratka i slatka jagoda manikura

Uz ovu manikuru, koja se može napraviti i na dužim noktima, motiv jagode će u potpunosti biti u prvom planu!

Jagoda manikura s teksturiranom površinom

Jagoda manikura tražena je zbog zgodne kombinacije boja, no i tekstura može biti razlog za neobičnu jagoda manikuru koja će izgledati kao da na noktima imaš prave jagode!

Jagoda manikura odlično izgleda i u pink verziji

Jagoda manikura inspirirana Barbie svijetom zvuči kao savršen spoj. U ovoj jagoda manikuri u ružičastoj verziji idealnoj za ljeto, jagode su još slađe!

Spoj klasične francuske i jagoda manikure

Elegancija francuske manikure i slatke jagode spojene su u ovom chic dizajnu koji je dokaz da ne moraš apsolutno sve nokte ukrasiti malim jagodama, već će ih tek nekoliko biti dovoljno za slatku ljetnu manikuru.

manikura Možda vas zanima Pravilna njega noktiju: Kako znati je li tvojim noktima potrebna pauza od manikure Rubrika Beauty Beauty

Različiti stilovi jagoda manikure

U ovom osebujnom dizajnu svaki će tvoj nokat doći do izražaja miješanjem različitih stilova manikure inspiriranih jagodama.

Kad se spoje cvijeće i jagoda manikura

Ako obožavaš manikure s cvijećem, onda će ti se svidjeti ova verzija u kojoj ćeš svojoj manikuri uz cvjetiće, dodati i male jagode za pravu ljetnu manikuru!

Jagoda manikura s predivnom zelenom u prvom planu

U slučaju da ipak ne želiš da crvene nijanse u potpunosti preuzmu tvoju manikuru, imamo i prijedlog jagoda manikure u zelenoj verziji! Jagode možeš uklopiti tek na nekoliko noktiju, dok zelenu možeš staviti u prvi plan, kao i svjetlucave ukrase.

Jagoda manikura s naglaskom na jednom noktu

Sviđa ti se jagoda manikura, no ne želiš cijeli set? Jednostavno izaberi nokat na kojem ćeš napraviti dizajn s jagodama, a na ostalim noktima izaberi upečatljivu crvenu nijansu za chic crvenu manikuru s malim detaljem jagode!

Jagoda manikura s ukrasima

Jagoda manikura može se napraviti i uz pomoć malih 3D ukrasa u obliku ovog voća. Bazna boja laka, u nude ili crvenim nijansama, jednostavno se ukrašava malim detaljima u obliku jagoda za predivnu i posebnu jagoda manikuru!

Bottega zelena Možda vas zanima Ova "bottega zelena" nijansa laka savršena je za ljeto, žene je obožavaju Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram

Komentari 0