Beauty

Izbjeći pod svaku cijenu! Najčešće beauty pogreške koje se mladenkama zalome na dan vjenčanja

  • Svaka mladenka na dan svog vjenčanja želi ostaviti najbolji mogući dojam
  • Puno se pozornosti posvećuje svakom detalju, posebno make upu
  • No, puno stvari može krenuti nizbrdo - evo kako spriječiti da se to dogodi 

 

Mnoge djevojke se mjesecima pripremaju za svoj veliki dan. Biraju savršenu vjenčanicu, glazbu, dekoraciju… Čini se da vode računa o svakom detalju ne prepuštajući ništa slučaju. Međutim, i najbolje pogriješe. Da vjenčanje ne bi pokvarila neka sitnica, pogledaj popis najčešćih beauty pogrešaka budućih mladenki.


Ne dogovaraju probnu šminku


Iako imaš stalnog šminkera kojem potpuno vjeruješ, nemoj preskakati probni make-up. Ovo je važan korak kako bi objasnila što želiš i ujedno provjerti odgovara li željeni make-up tvom licu.

Izbjegavaju vodootpornu šminku
 

Ovaj dan je prepun emocija, suza, poljubaca, zato ne treba štedjeti na vodootpornoj šminki. Uz maskare, obavezni su i dugotrajni puder i ruž, kako tvoje lice ne bi jako brzo postalo velika make-up mrlja.

Zanemaruju ostatak tijela


Ako je vjenčanica bez rukava, vrlo je bitno da otkriveni dio tijela namažeš losionom sa svjetlucavim česticama, dok na vrat i dekolte treba nanijeti odgovarajući puder kako se ten na licu ne bi previše razlikovao od ostatka kože.

 | Autor: David Thomaz/Unsplash David Thomaz/Unsplash

Možda vas zanima "Predebela si": 10 mladenki otkriva najstrašnije komentare na svoje vjenčanje Rubrika Life&style Life&style

Isti make-up kao i kuma

Znamo da je kuma tvoja najbolja prijateljica s kojom sve dijeliš. Ipak, ovo je samo tvoj dan i ti trebaš biti u prvom planu. Iako imate istog šminkera, nikako se nemojte odlučiti i za isti make-up.

 | Autor: Getty Images Getty Images

 

Prvi put nose umjetne trepavice


Ako nikada nisi nosila umjetne trepavice, dan tvog vjenčanja nije vrijeme za eksperimente. Ovo je još jedan razlog da prije isprobaš željeni make-up.

 

Pretjeruju s rumenilom


Mala je granica između svježeg izgleda i pretjeranog rumenila na obrazima. Iako je danas moguće sve ispraviti uz pomoć čarobnog photoshopa, ne trebaš izgledati kao klaun, zato biraj rumenilo u nježnoroza ili koraljnoj nijansi.
 | Autor: Unsplash/Thought Catalog Unsplash/Thought Catalog

Možda vas zanima Mladenke, pozor! 2020. ovo će biti 5 najvećih trendova u frizurama za vjenčanje Rubrika Beauty Beauty

Sređuju obrve na dan vjenčanja
 


Čupanje obrva uoči vjenčanja nije dobra ideja. Vosak ili pinceta ostavljaju crveni trag sličan osipu na koži. Da bi se koža umirila od iritacije, prepusti se rukama iskusnog kozmetičara nekoliko dana prije vjenčanja.

 

Nanošenje umjetnog tena dan prije vjenčanja


Najčešća pogreška mladenki je umjetni ten. Pogrešno je mišljenje da za savršenu nijansu sprej treba nanijeti dan prije slavlja. Da bi se postigla savršena nijansa, umjetni ten nanesi nekoliko dana ranije – to ostavlja dovoljno vremena za korigiranje eventualnih nepravilnosti. Naravno, naš savjet je da i nanošenje spreja isprobaš mjesec dana ranije, kao i make-up.

 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA

Photo: Unsplash/Thought Catalog

Komentari 0