Beauty

Mladenke, pozor! 2020. ovo će biti 5 najvećih trendova u frizurama za vjenčanje

  • Globalno govoreći možemo reći da se i u trendove kose za veliki dan uvukao opušteniji stil
  • Ove godine frizurama za vjenčanje dominiraju modni dodaci - katkad su važniji i od kose
  • Neki se trendovi nastavljaju, valovi u kosi, na primjer, a neki su sasvim novi poput vrlo prirodnih kruna
Možda vas zanima Često ih svojatamo, ali znaš li odakle zapravo potječu ćufte? Rubrika Life&style Life&style

Nakon izbora savršene vjenčanice, čini nam se da je izbor frizure druga najvažnija stvar svakoj mladenki. Ili, zapravo, treća - prvo je na red došao izbor supruga...

 | Autor: miss7 miss7

1. Jednostavno - raspuštena kosa

Ovaj ležerniji stil prigrlit će sve mladenke koje ne žele imati na glavi zabetoniranu kosu kojoj se ni jedna vlas ne smije pomaknuti. Naravno i za ovako opuštenu frizuru potrebna je vješta ruka frizera kako bi ovaj "nisam se previše trudila" stil izgledao prirodno i fanstastično.

 

2. Krune od cvijeća

Ovo smo mogli vidjeti prošle godine na mnogim modnim revijama specijaliziranim za vjenčanja kao najavu velikog ovogodišnjeg trenda. I ne, neće se nositi romantični vjenčići od tratinčica i ivančica nego upadljive, raskošne, velike krune od cvijeća (ne mora biti ni bijelo) koje dominiraju. Nakon prvog pogleda i iznenađenja (ne, ne mogu provesti dan s vrtom na glavi), shvatiš da su baš fantastične. Jer i jesu.

 

3. Biseri dominiraju

Rajfovi, tijare, krune, velike ukosnice... sve može proći samo da su na njima biseri. Mnogo bisera. Veliki biseri. Nakit za kosu od bisera bit će najpoželjniji ove sezone. Velika je prednost što se može nositi na najjednostavnije frizure jer jedan takav, ali upadljivi komad će je učiniti vrlo svečanom i posebnom te vrhunski elegantnom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Short bob for a chic woman✨ @takishahair, this look is #hairgoals 🎯 @kerrywashington❣️

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts) on

4. Svečano lice repa

Rep, ono što nosiš kad ti je kosa već masna, a ne stigneš je oprati prije posla? Ne, ne, ne, običan jednostavni rep sad je dobio novu ulogu svečane frizure za najvažniji dan u životu. Možeš ga nositi na više različitih načina. Na primjer kao niski zalizani rep - elegantno, odmjereno i s ukusom. Kao visoki, valoviti i neuredni rep - pomalo divlje i seksi ili pak vrlo romantični rep napola upleten u pletenicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

$275 Balayage or Half Head Foils Special available TODAY at 12.45pm or 4pm 🦊 Dm to book ❤️

A post shared by Wollongong Hair Salon (@thefoxandthehair) on

5. Valovi se ne predaju

Već više godina mladenkama omiljeni valovi i dalje će biti zakon kad je riječ o frizurama za vjenčanje. Dapače, mnogim je djevojkama teško i zamisliti vjenčanu frizuru bez valova, bilo da kosu nose raspuštenu ili dignutu u punđu koja danas više nije uredna i zalizana već zaigrana i načinjena od - valova. Pa, ako je to otpočetka bio tvoj izbor, uživaj, i dalje se nosi. Možda tek da kosu raspustiš i dodaš krunu od cvijeća ili bisere? Tako ćeš spojiti tri ovogodišnja vruća trenda.

 

 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA

 

 

 

Photo: Instagram@jessicaskye
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SandraPusica99

    Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ... prikaži još!