Beauty

Isprobali smo novu crnu Nivea micelarnu - isplati se?

Nova micelarna na policama domaćih drogerija brzo nam je zapela za oko - em što je crna, em što skida tešku šminku... Naravno, odmah smo je stavili na test!

Službeno se pojavila i crna micelarna - a da nije od aktivnog ugljena! Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert Micellar Water zapravoi sadrži crni čaj kao glavni sastojak koji pomiješan sa suhim uljima stvara micelarnu dovoljno jaku, a istovremeno dovoljno nježnu da ukloni i najteži, profesionalni make up, a pritom i njeguje kožu. Navodno je preporučuju i svjetski vizažisti (doduše, voljela bi znati koji:)). Tvrdi se kako je pri uklanjanju make upa je vrlo nježna za područje oko očiju, trepavice te da uklanja sav make up s lica odjednom, bez prvotnog razmazivanja šminke. Zaista odvažne tvrdnje - jedva sam je čekala isprobati.  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Za početak, crna micelarna nije i doista crna već je samo u crnoj bočici. Na tržište su puštena tri proizvoda: maramice za skidanje šminke, micelarna vodica za vodootporan make  up i obična micelarna voda. Odabrala sam posljednju. Teksture je tipične za micelarne vode, a jednako tako nema ni nikakav poseban miris. Proizvod sam nanijela na blazinicu i prebrisala lice. Taj dan sam nosila puder u kamenu, matirajući korektor, vodootporni gel za obrve, vodootpornu maskaru i rumenilo - šminka nije bila super teška, ali svakako dovoljno otporna za prosječnu micelarnu. Međutim, crna micelarna s njom nije imala problema; vodica na sam dodir doslovno topi make up i ne raznosi ga po licu već skuplja na blazinicu. Obrve su nestale U TRENU (baš me impresioniralo!), a jedna blazinica je bila dovoljna za skidanje cijeloga make upa s lica i djelomično maskare. Drugom blazinicom uspjela sam do kraja skinuti maskaru. Drugi plus je to što ne ostavlja nikakav neugodan sloj na koži, od nje lice ne pecka i nije potrebno blazinicama potezati ili "strugati" po licu kako bi uklonila sav make up - dovoljno je nježno kliziti po koži. 

Možda vas zanima Želiš li ovakve obrve? Ovo je idealan proizvod! Rubrika Beauty Beauty

Cijena crne micelarne je 49,90 kn i može se kupiti u dm-u. Bih li je kupila opet? Svakako! Ovo je idealan proizvod za djevojke koje vole nositi zbilja teški make up, jer će ga na kraju dana s lakoćom ukloniti!

Ocjena: 5/5  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • daniela77

    Zaradivao sam od $ 28,000 do $ 350,000 mjesecno k0ji rade kod kuce na racunalu kod kuce. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu placu ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com