Beauty

Želiš li ovakve obrve? Ovo je idealan proizvod!

Tzv. Instagram obrve trend su već predugo, ali neću lagati - ponekad volim luk obrve imati totalno "umjetno" i upadljivo iscrtan. E, te dane posežem za ovim praktičnim proizvodom...

L'Oreal je uz izdavanje Paradise maskare (nju sam isprobala ovdje) izbacio i proizvod za obrve koji je, čini se, ipak malo pao u drugi plan. Riječ je o Brow Pomade, proizvodu na granici gela i moussea koji dolazi u čašici i nanosi se kistićem. Kažu kako se radi o proizvodu koji omogućuje koketiranje od prirodnog do vrlo odvažnog looka, koji će pritom biti otporan na znoj i razmazivanje, a sadrži i kistić za iscrtavanje što ga čini poprilično praktičnim. 

 

Objavu dijeli Korana Marovic (@korana_marovic)

Nijansa "Brunette" možda je za ton tamna za mene, ali volim obrve koje imaju kontrast uz moju svijetlo plavu kosu. Kistić je zakrivljen i tanak, no za pravilniji i lakši potez, pa samim time i realističniju dlačicu trebao bi biti mrvicu tanji - no svejedno ga i dalje koristim. Formula je dosta gusta i vrlo pigmentirana, praktična za korištenje i zbilja je vrlo nadogradiva. Sugeriram da nakon umakanja kistića u proizvod prođete nekoliko puta po ruci kako bi proizvod malo rastopili za lakše i pravilnije nanošenje. Ovako iscrtane obrve dugo stoje i izgledaju super. Problem koji imam s proizvodom je taj što se brzo počne sušiti, a onda ga je teže koristiti, čak iako sam pazila da uvijek bude dobro zatvoren. 

Možda vas zanima Missice predlažu: Ove maskare se NIKAD ne razmazuju! Rubrika Beauty Beauty

Cijena proizvoda je 85 kn na Boots.com (doduše, prodaje se i u Hrvatskoj!). Bi li ga kupila opet? Ovo je prva "pomada" koju bi probala i vrlo sam zadovoljna proizvodom, no vjerujem da bi mogla naći isti takav, ali da se ne suši toliko brzo. 

Ocjena: 4/5  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0