Beauty

Isprobala sam tri drogerijska ruža do 30 kn - i stvarno imam samo pohvale za njih!

  • miss7 Ivana testirala je tri drogerijska ruža cijene niže od 30 kn
  • Izabrala je ruževe koji nisu mat finisha - na police se vraćaju oni sjajni
  • Drogerijski izbor ovakvih ruževa stvarno je super, a rezultati testa vrlo su pozitivni

Proteklih godina na policama s ruževima dominirale su mat varijante koje su popularizirale sestre Kardashian-Jenner i cijela vojska internetskih beauty guruica, ali taj trend već neko vrijeme opasno opada. Na police i u trendove vraćaju se ruževi sjajnijeg finisha. a u drogerijskom cjenovnom rangu našli smo tri atraktivna komada za testiranje!  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Ruževi na testiranju

Avon Mark ruž za usne, nijansa Pucker Me, 20-30 kuna

O Avon Mark ruževima već sam prethodno čula lijepe stvari, ali nisam ga isprobala sve dok ga nisam dobila na poklon. Cijena ovih ruževa kreće se od 20 do 30 kuna, ovisno o Avon katalogu. Nijansa Pucker Me zapravo je hladna Barbie ružičasta nijansa kakve ja stvarno nosim jako rijetko, ali ruž me već na prvi dodir osvojio teksturom i mirisom. Moram priznati da se to stvarno ne događa često. Tekstura ovog ruža fantastično je kremasta, miriše na slatke bombone, a boja je jako pigmentirana i vrlo lako se nanosi. Iako mi je prvi dojam bio jako pozitivan, nisam očekivala mnogo od trajnosti ovog ruža. Naime, s ovako kremastim teksturama uvijek se razočaram. Međutim,...  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Avon Mark ruž za usne, nijansa Pucker Me Ovaj ruž sam prvi put nosila prošli tjedan, a ispod njega sam, kao što to obično činim, imala samo nude Look by Bipa olovku za usne. Kad sam ga tek nanijela, blago mi se preslikao na šalicu od kave koju sam netom pila, ali uistinu nije bila riječ o značajnoj količini. Nakon toga sam doručkovala pecivo na poslu i ništa se nije dogodilo! Ruž je stajao na mjestu, jednak kao i nakon jutarnje kave, minimalno oštećen. Tijekom dana preživio je i nekoliko bočica vode i ostao je tek neznatno oštećen, ali čak se ni to nije isticalo na mojim usnama. Izgledao je jako lijepo i prirodno na usnama, a nisam osjećala da isušuje ili zateže usne. U konačnici, kad sam stigla s posla, oko 16:30 h, skinula sam ga micelarnom vodom i priznala sama sebi da me ovaj ruž jako ugodno iznenadio pigmentom, teksturom i trajnošću. Definitivno ću isprobati i neke nijanse koje ću nositi češće jer mislim da ovaj ruž ima sjajan odnos cijene i kvalitete.

Možda vas zanima Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati) Rubrika Life&style Life&style

trend IT UP High Shine Lipstick, nijansa 210, 17,90 kuna

Kupnja trend IT UP High Shine ruža za usne u nijansi 210 moj je prvi doticaj s trend IT UP kozmetikom. Nisam sigurna kako sam je dosada uspjela zaobići, ali dogodilo se. Ipak, sretna sam da je ovaj ruž probudio moju znatiželju, a kupila sam ga po cijeni od 17,90 kn u DM drogeriji. Nijansa 210 stvarno je jedinstvena. Na swatchu na ruci čini se kao ciglasta, a na usnama je mnogo, mnogo neutralnija boja s primjesom smeđe i mislim da je jako dobar izbor za svakodnevni ruž. I, da, zaboravila sam na prilično jak sjaj, mnogo jači od Avonova. Ono što me malo manje impresioniralo je miris ruža koji je jako puderast, ali osjeti se samo kad ga baš ideš pomirisati.   | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića trend IT UP ruž za usne, nijansa 210 Tekstura ovog ruža maksimalno je kremasta. Toliko je kremasta da bi me ljeti bilo strah da će mi se rastopiti u torbi. Sukladno tome, odmah mi je bilo jasno da će biti malo manje postojan. Na usne se nanosi lagano i prilično ravnomjerno, a osjećaj tijekom nošenja je odličan, kao da nemaš ništa na usnamaI njega sam testirala tijekom prošlog tjedna (opet iznad iste Look by Bipa olovke za usne) i moram priznati da se, odmah ispočetka, malo više preslikavao na bocu vode i čaše. Kroz dan je, sukladno mom micanju usnama, hranjenju i piću, veoma polako silazio s usana i, u konačnici, do kraja mog radnog dana posve mi se skinuo. Dakle, ne mogu reći da ovaj ruž traje i traje satima, ali mogu ti reći da je dosta solidan izbor za "običan dan". Jako je ugodan, lijepo izgleda na usnama i prilično se jednostavno nanosi. I mislim da je nijansa 210 pun pogodak, baš mi se jako sviđa! 

Wet'n'Wild Megalast, nijansa Mocha-licious, 22,90 kuna

Obožavam Wet'n' Wild, ali nikada nisam isprobala njihove ruževe i mislim da je ovo bila prava prigoda da uložim 22,90 kn u njihov Megalast ruž za usne. Odabrala sam nijansu Mocha-licious, crveno-smeđu nijansu koja je opisana kao polu-mat nijansa koja je dugotrajna. Gotovo sam zbog tog ''polu-mata'' cijeli ruž izbacila iz testiranja, ali onda sam, na pola puta, shvatila da je stvarno riječ o odličnom drogerijskom ružu i da je prava šteta da ti ne ispričam nekoliko stvari o njemu - pa bio on polumat ili ne.   | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Wet'n'Wild Megalast, nijansa Mocha-licious

Dakle, Mocha-licious je nijansa po mom ukusu - na savršenoj granici smeđe i crvene. Na prvi swatch znala sam da bi se mogla dogoditi ljubav jer se s ovakvim ružem osjećam najmoćnije. Međutim, vrlo brzo sam shvatila da je tekstura ovog ruža puno manje podatna nego druge, on se nešto teže nanosi. Dio duguje svom polu-mat finishu, a drugi dio malo nespretnom pakiranju. Sve u svemu, morala sam se malo pomučiti da ga nanesem kako želim. Međutim, kada sam sve izravnala baš kako sam htjela - efekt je bio super! Isplati se pomučiti. Iduća točka koja me oduševila je činjenica da je stvarno jako ugodan za nošenje. Ne isušuje i ne zateže usne, a konačni efekt stvarno jest polu-mat. Wet'n'Wild me nije iznevjerio ni po pitanju trajnosti. Kroz nekoliko minuta od nanosa, ovaj ruž sasuši se na usnama i ostaje nepomičan unatoč jelu i piću. Nosila sam ga cijeli dan i tek kada sam se uhvatila grčkog jogurta uočila sam da se ruž prilično skinuo sa sredine usana. Dakle, uistinu je trajan i izdržljiv i ima sve moje pohvale. Pogotovo za cijenu koju ima! 

Možda vas zanima Kolegica ti je postala prijateljica? Sve zamke prijateljstava na poslu i kako ih izbjeći Rubrika Život Život

Konačni sud? Svaki od ovih ruževa možda ima poneku sitnu manu, ali apsolutno svaki je definitivno odličan drogerijski proizvod vrijedan preporuke! Nadam se da će se i tebi svidjeti koliko i meni jer ti ih uistinu toplo preporučam.

Photo: Miss7/PR
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kiki29

    U potpunosti se slažem sa navedenim u ovom postu. Obožavam Avonove ruževe i stvarno super. Trend it up ruž je odličan, samo što ste naveli uistinu je miris malo drugačiji i to mi je jedino što mi se kod njega ... prikaži još!