Beauty

Isprobala sam legendarni jeftini puder koji svi hvale, ALI...

Postoje klasici među drogerijskim puderima koji naprosto ne izlaze iz "mode"; a prodaja ovog pudera jednostavno ne opada, pa sam ga morala napokon isprobati

Bacila sam se na istraživanje drogerijskih klasičnih pudera koje još nisam probala, pa se među njima pronašao i Revlonov ColorStay. Naime, ovaj puder je jedan od najpopularnijih u Americi, a dolazi u varijanti za mješovitu i masnu kožu te za normalnu i suhu kožu. Njegova specifičnost je dobar izbor boja (iako kod nas nije dostupno 20-30 nijansi već desetak) i dugotrajnost koja seže sve do 24 sata, uz specifičnu laganu formulu. Puder tvrdi kako daje "flawless", polumat finiš koji traje satima, a da koži daje punu pokrivnost.  

 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic) on

Odabrala sam puder za suhu kožu, kako puder za mješovitu ostavlja mat finiš, pa da izbjegnem zatezanje pudera na licu. Izbor boje je bio dosta nezgodan jer od svjetlijih nijansi imaju samo dvije - jedna je kreč bijela, a jedna nešto manje bijela, ali nijedna nema žuti podton koji je meni trebao. Puder sam nanijela na lice preko proizvoda za njegu kakve i inače koristim, bez primera i moram priznati da je u početku izgledao lijepo, iako nisu sve tvrdnje koje daju točne. Da, puder je dugotrajan, ali njegova pokrivnost je srednja i teško nadogradiva (neke prištiće nisam nikako mogla sakriti). Tekstura pudera je dosta tekuća, ali nije toliko lagan na koži, mogu reći da je blago osjetan. Za kraj, puder bi trebao biti semi-mat, a na licu je vrlo mat, posebice na dijelovima lica koji su suši. Iznenadila sam se koliko puder za suho lice može djelovati suho na licu koje ima tek nekolicinu kritičnih, suših zona (mješovita sam!). Sljedeći dan kada sam ga nosila stavila sam na lice i primer za sužavanje pora i moram priznati da je uz njega puder izgledao dvostruko lošije - na kraju su sve pore bile naglašenije i djelovao je poprilično suho, s vidnim uvlačenjima u bore. 

Možda vas zanima Imam jeftini sprej od kojega make up traje CIJELU noć! Rubrika Beauty Beauty

Puder košta 105,50 kn i može se nabaviti u Mülleru. Bi li ga kupila ponovno? Ne bih, mislim da za tu cijenu ima i atraktivnijih puder koji traju satima, imaju lakši osjećaj na koži i pritom bolje pokrivaju. Međutim, tko voli nek' izvoli!

Ocjena: 3/5  | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar vanessa

    vanessa

    A od kad je puder za 105 kn jeftini puder? Jeftin puder je onaj od 30- 40ak kn, npr. Essence ili Catrice... koji se meni pokazao iznenađujuće dobar, zapravo! I da, probala sam i ja ovaj Revlonov, kupila ga preko ... prikaži još!
  • zeljka74

    Ovaj puder je predivan, lagan i koza sa njim dise. Nije namijenjen za tesku sminku vec je svakodnevni puder.
  • matea1141

    Ja već 3 godine koristim puder od 50kn iz Bipe marke IQ Cosmetics i predobar je, lagan, dosta dobro prekriva, pa ga također možete probati i napraviti review o njemu.. :)