Beauty

Imam jeftini sprej od kojega make up traje CIJELU noć!

Obožavam se 'okupati' u dobrom spreju za lice - bilo da je primer, fiksator ili svojevrstan pojačivač boja, a ovaj je sve to i pritom je poprilično jeftin, što me iskreno oduševilo!

Dobili smo još jedan pristupačan make up brend u Hrvatskoj, a radi se o L.O.V.-u. Da ne pričam previše o brendu, fokusirajmo se na proizvod - PERFECTitude 3in1 Prime & Fix sprej za fiksiranje podloge. Riječ je o spreju koji kombinira tri odlike u jednom proizvodu; služi kao primer koji priprema kožu za šminkanje, kao fiksator koji fiksira šminku na licu po završetku šminkanja i osvježivač, koji tijekom dana pruža ljepši izgled koži i osvježava podlogu. Sprej sadrži kokosovu vodu i slične hidratantne sastojke, a ima posebni difuzni otvor koji stvara vodenu maglicu - što zvuči fenomenalno jer osigurava da make up ostane identičan kao i prije prskanja po licu. 

 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic) on

Od spreja, iskreno, nisam imala nikakva očekivanja. Štoviše, bojala sam se da će izgledati užasno na licu, napraviti ga sjajnim ili "cakey", možda će me čak i zatezati?! Ispalo je sasvim suprotno! Za početak, sprej ima prefinu teksturu. Zaista se radi o najsitnijoj maglici koja fantastično pokrije cijelo lice, bez da daje osjećaj "mokroga lica" i pritom se ekspresno brzo suši. Proizvod napravi lijepi pokrov na licu koji nema nikakvu nuspojavu - ne naglašava pore niti skuplja make up, ali na licu ga ni ne osjetiš. Često sam ga koristila i kao osvježivač tijekom dana, kada bih primijetila da je lice vrlo suho i dao bi mi instantno olakšanje. Sve do zadnjeg trena nisam znala koliko košta sprej, pa me to dodatno oduševilo - u principu je za ovakav multifunkcionalan sprej kod drugih brendova puno skuplji. 

Možda vas zanima [VIDEO] Testirala sam 3 hit pudera do 55 kn i evo najboljeg! Rubrika Beauty Beauty

Cijena spreja je 86,90 kn i može se kupiti u dm-u, i da, definitivno bi ga kupila opet. Proizvod je multifunkcionalan i djeluje, pritom se i sporo troši jer maglica ne zahtijeva puno špricanja. 

Cijena: 5/5
 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0