Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
A od kad je puder za 105 kn jeftini puder? Jeftin puder je onaj od 30- 40ak kn, npr. Essence ili Catrice... koji se meni pokazao iznenađujuće dobar, zapravo! I da, probala sam i ja ovaj Revlonov, kupila ga preko
... prikaži još! neta za nekih 50-ak kn i nije mi bio dobar.
Ja već 3 godine koristim puder od 50kn iz Bipe marke IQ Cosmetics i predobar je, lagan, dosta dobro prekriva, pa ga također možete probati i napraviti review o njemu.. :)
Male informacija samo...taj puder je odličan, ali treba uzimati onaj za kombiniranu do masnu kožu čak i ako je suha, samo se kožu treba namazati kremom prije tipa Becutan ili malo masnija dneva, pa onda primer pa tek onda puder.
... prikaži još! To se već odavno zna da se treba uzet verziju pudera za kombiniranu/masnu jer je upravo je to taj koji svi hvale. Mislim da rijetko ko i ima baš suhu kožu. Tako da vam ta recenzija baš ne vrijedi...