Beauty

Isprobala sam Garnierovu novu i neobičnu masku za lice, a ovo su rezultati

  • Isprobala sam Garnier Skinactive Neu Hyaluron Shot Fresh-Mix novu masku za lice koja obećava hidrataciju, mekoću i sjaj kože
  • Ova sheet maska jako je bogata serumom i osvježavajuća
  • Cijena maske je 34,90 kn i dostupna je u drogerijama

Sheet maske ultimativni su trend u svijetu njege kože. a posebno sam uzbuđena svaki put kada se neka nova nađe na drogerijskim policama. Tako je bilo i s Garnier Skinactive Neu Hyaluron Shot Fresh-Mix maskom koja me izgledom pakiranja podsjetila na Garnier Skinactive Mouisture Bomb masku koju već neko vrijeme volim i koristim. Međutim, kod ove maske neke stvari ipak značajno drugačije funkcioniraju.   | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Kao što vidiš, ova maska sastoji se od dva dijela. U gornjem se nalazi "platno" sheet maske, a u donjem se nalazi bogati serum s hijaluronskom kiselinom koji bi trebao revitalizirati tvoju kožu i ostaviti je hidriranom, mekanom i sjajnom. A prava fora ove maske je u tome da je miksaš sama. Dakle, pritiscima pakiranja na određena mjesta, kao što je navedeno u uputama, barijera između maramice i seruma će puknuti i serum će prekriti tkaninu. Istini na volju, ovaj koncept je kod mene odmah probudio znatiželju i naprosto sam odlučila uložiti 34,90 kn u masku. 

Možda vas zanima 7 savjeta kako preurediti cijeli stan, a ne potrošiti previše Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Prema uputama sam presavijala masku i, nakon malo muke, serum je prekrio tkaninu i pretvorio je djelomično prozirnu, gelastu (ali i dalje čvrstu!) tvorevinu. Ostavila sam masku u pakiranju još neko vrijeme, da se serum lijepo upije u maramicu. Moram priznati da je količina seruma koji se nalazi u pakiranju baš izdašna i bogatija je nego ona koja se nalazi u Moisture Bomb maski istog brenda. Masku sam stavila bez problema i na licu je ostavila oko 20 minuta. Piše da je potrebno 15, ali naprosto sam uživala u trenutku za sebe!  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Lijevo: prije nanošenja maske; Desno: nakon korištenja maske

Osjećaj ove maske na koži jako je osvježavajući i savršeno mi je godio u rano jutro. Već tada sam predosjećala da će rezultati biti dobri. Kad sam je uklonila, osjećala sam kako mi je koža divno hidrirana i jako, jako mekana na dodir. Ne sjećam se kada je bila tako nježna. Teško da ove učinke možeš vidjeti na slici, ali ja sam uistinu zadovoljna. Mislim da je očekivani efekt uistinu postignut. Osim toga, nakon nje se make-up nanosio baš savršeno. Sve je izgledalo toliko lijepo i sjajno da sam se odlučila za samo blagi sloj BB kreme i krenula u dan. 

Možda vas zanima Isprobala sam serum koji koriste poznate Hrvatice. Evo rezultata... Rubrika Beauty Beauty

Istina, svjesna sam da 34,90 kn za samo jedno korištenje skuplje je od velikog dijela drogerijskih maski. Ipak, ovo je vrlo dobra maska - i luksuz koji ću si definitivno povremeno priuštiti. Koristit ću je u trenutcima u kojima moja koža žudi za hidratacijom i zdravim sjajem. Jesi li ti već isprobala ovu masku?

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0