Beauty

Indira: “Šišanje na kratko je bila najbolja odluka!”

Indira Levak je već dugo na sceni, a, uskoro ćemo je gledati i kao članicu žirija u showu 'The Voice' a volimo je ne samo zbog njenih glasovnih sposobnosti, nego i zbog šarma te dobrog smisla za humor. Za Budi.IN otkrila je svoje beauty navike.

Iako je karijeru započela kao crnka uglavnom odjevena u crnu kožu, do danas je stil zaokrenula u nešto elegantnijem smjeru, a dugu crnu kosu odrezala na kratko i obojila u plavo. Bez obzira na promjene, niti danas se ne boji dramatičnog make upa kada je on potreban, kao niti promjena koje su nužne kada ste na estradi dugo poput nje.

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell

“Šminkanje sam otkrila u tinejdžersko doba, kada su i druge djevojčice počele otkrivati make up. Kao i većini, prvi proizvod mi je bilo sjajilo za usne”, prisjeća se jedna od najvećih hrvatskih zvijezda, usput prokomentiravši svoj izgled u mlađim godinama.

“Uh, naravno da je bilo kikseva, ali to je normalno i događa se svima. S godinama odrastemo, sazremo i naučimo mnogo toga, pa i kako se šminkati, što nam stoji, a što ne. Slike s početka karijere me zabavljaju i podsjećaju na sjajna vremena”, kazala je Indira koja kaže i kako dan ne može zamisliti bez cijele kozmetičke torbice.

Kad želi posebno zablistati, prepušta se u stručne ruke svoje iskusne šminkerice Vlade (Bella make up), iako priznaje da se i sama zna izvrsno našminkati. Ako se šminka sama, primjenjuje niz malih trikova koje je kroz godine naučila od profesionalaca. Smatra da joj se koža s vremenom navikla na tešku šminku kakvu nosi na snimanjima i koncertima, ali se svejedno trudi pravilno je njegovati. Redovito odlazi u polikliniku Bagatin na Med Visage tretmane koji joj preporode kožu.

 | Autor:

“Nemam loših navika kada je koža u pitanju. Obavezno ju temeljito očistim prije spavanja, nanosim kvalitetne kreme, odlazim tretmane i posvećujem joj puno pažnje”, pojašnjava.

Osim na tretmane lica, redovito ide na tretmane aparatom Med contour čija je ambasadorica. Ističe kako se radi o nekirurškoj liposukciji i da je jako zadovoljna rezultatima.

Kosu njegujem u salonu Renata Kerastase njihovim proizvodima. Frizuru nastojim prilagoditi prilici, koliko je to moguće budući da je kratka, no odluka da se ošišam na kratko je sigurno najbolja koju sam donijela. Obožavam ju jer vjerujem da mi odlično pristaje, vrlo je praktična i zahvalna”, izjavila je Indira.

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell

Poznata pjevačica priznaje i kako se ne boji starenja, ali da protiv filera u umjerenim količinama nema ništa protiv, dapače!

“Ne bojim se starenja ali volim i koristim botox. Jednostavno se tako bolje osjećam a samim time i bolje izgledam. Nemam ništa protiv plastičnih operacija, ali naravno ukoliko su s mjerom. Nisam za neke drastične operacije i izvađanje čudesa na vlastitom tijelu, ali korigirati neke stvari kojima nismo zadovoljni zašto ne?”

Indira kaže da ima jako mnogo lijepih žena kojima se divi: Monica Bellucci, Angelina Jolie i Beyonce, ali da je jedna ultimativna ikona.

“Vječita inspiracija svih žena I ultimativna ikona ljepote je zasigurno Audrey Hepburn”, dodala je za kraj.

Photo: None

Komentari 0