Beauty

Severina je opet bila korak ispred! Hit frizura s početka 2000-ih najveći je jesenski trend!

I ono što je najbitnije - možeš je napraviti sama već danas jer je neopisivo jednostavna

Prije nekoliko mjeseci pisali smo o "retro" frizuri kakvu je Severina "posudila" od Jennifer Lopez - ni ne sluteći da je Seve (opet?) bila nekoliko koraka ispred drugih jer pokazalo se da je njena polupodignuta frizura apsolutni hit jeseni.

Iako je Jennifer Lopez sinonim za polupodignuti rep koji je nosila još u vrijeme spota "Love don't cost a thing" 2001., frizuru su u posljednjih nekoliko mjeseci prigrlili i skoro svi celebrityji, a Jennifer joj je cijelo vrijeme bila vjerna. 

Možda vas zanima Severina ima novu frizuru za koju nema baš svatko hrabrosti... Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Kim Kardashian West uvjerljivo je najveći novi fan ove frizure, pa je tako nosi u privatnim kako i u poslovnim prigodama, a imala ju je i u reklami za svoja nova sjajila. Bella Hadid je koristi kao brzinsku svakodnevnu frizuru, ako nema punđice, a kako se ovaj naoko ležeran odabir može nositi i na svečanije prigode zna i Hailey Baldwin. No one nisu jedine koje su je prigrlile; nose je i Gigi Hadid, Beyonce Knowles, Irina Shayk pa i naša Izabel Kovačić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Kako je najlakše napraviti? Potreban ti je češalj i gumica. Nagni glavu unaprijed i skupi samo gornji dio kose, sve do sredine tjemena, kao da ćeš raditi rep, ali ćeš donji dio kose izostaviti. Zatim zaveži rep na sredini tjemena i prstima popravi kosu da pada u cijelosti oko glave, kako bi pokrila kosu koju si u stvari ostavila puštenom. Kasnije još možeš kosu nakovrčati u sitne kovrče, velike valove ili izravnati, ovisi kako ti se sviđa - u svakom slučaju, sa svakim odabirom bit ćeš jednako trendi. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0