Stars

Je li Severina iskopirala frizuru ove dive?

Kraljica Balkana iznenadila nas je novim lookom na Instagramu, a osim što joj vrckavi rep (koji možeš i kopirati!) predobro stoji, totalno nas je podsjetila na svoju američku kolegicu

Severina je uvijek ukorak s trendovima, a to si i može priuštiti kada izgleda tako nerealno dobro. Ovaj put iznenadila nas je visokim repom, decentnim make upom i ružem u boji mesa - no nekako smo se pitali, nismo li ovaj look već vidjeli?! Nakon dvije, tri minute razmišljanja sjetili smo se jedne i jedine, usudili bi se reći kraljice mladolikog izgleda, Jennifer Lopez! Jennifer rado mijenja frizuru, a najčešće se zadržava upravo na plavoj puštenoj kosi s valovima ili valovima u repu, a skoro isti look smo i pronašli na njenom Instagramu.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

No u drugu ruku, Severina za razliku od Jennifer otkačenije lookove nosi samo u poslovne svrhe, pa smo tako nekoliko sati nakon objave slike saznali i u čemu je riječ. Snimala je spot za potencijalan novi ljetni hit (ipak, što je ljeto bez Severinina hita?!) imena "Od ljeta do ljeta" u suradnji s Miligramom. Ovo nije njihova prva suradnja, a kako pjesmu potpisuje i srpski fenomen Coby, ne sumnjamo da će se u ovu poletnu ljetnu stvar mnogi brzo zaljubiti.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Želiš li i ti rekreirati ovaj look, potrebni su ti uži figaro, češljić, lak i gumica za kosu. Prvo odvoji kosu malo više posred glave, tako da skupiš sav prednji dio kose do iza uha, a ostatak ostaviš pušten. Prednji dio kose, koji si odvojila, zalizat ćeš u vrlo visoki rep i učvrstiti gumicom, a zatim ćeš cijelu kosu nakovrčati od korijena do vrhova, odnosno od početka repa do vrhova. Za kraj, sve učvrsti lakom za kosu.

U međuvremenu dok radiš rep, možeš poslušati i novu pjesmu!

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ernesto

    sjeverina, što starija to bolje bedastija