Beauty
Gucci Guilty

Gucci Guilty parfem popularniji je nego ikad, je li doista vrijedan svih tih sjajnih kritika?

  • Miris Gucci Guilty postoji nekoliko godina, a već ima status kultnog parfema
  • Na društvenim mrežama ima milijune pregleda i klikova fanova iz cijelog svijeta
  • Je li taj famozni miris doista vrijedan tolike pompe?

Bilo da si u potrazi za vrhunskim dizajnerskim mirisom, novim popularnim parfemom ili nečim nišnijim, na tržištu ne nedostaje zvjezdanih parfema. I dok zasigurno postoji puno izbora, ne uspijevaju svi mirisi probiti se kako bi stvorili kult sljedbenika i niz beskrajnih, sjajnih preporuka. Ali, Gucci Guilty je upravo takav miris.

Ovaj miris postoji već više godina, a uz njega se veže i nekoliko jednako poznatih lica. Teško je zaboraviti kampanju koju su prvi vodili Evan Rachel Wood i Chris Evans 2010. godine, zatim Jared Leto i retro, vintage pogled na snažan miris Jareda Leta i Lane Del Rey. U novije vrijeme A$AP Rocky, Julia Garner i Elliot Page predstavljeni su kao najnovija lica Gucci Guiltyja ranije ove godine.

 | Autor: Gucci PR Gucci PR Foto: Gucci PR

Ako trebaš dodatni dokaz o popularnosti ovog mirisa, pretraži TikTok. U aplikaciji je Gucci Guilty prikupio impresivnih 40,1 milijuna pregleda i stalno raste. 

Povrtni mirisi Možda vas zanima Parfemi s mirisom povrća su u trendu: nije loše mirisati na mrkvu, rajčicu, poriluk Rubrika Beauty Beauty

Zašto je Gucci Guilty toliko popularan?

Da, uživao je u brojnoj podršci poznatih lica, ali Gucci Guilty također je ostavština kuće koja se tijekom godina prilagođavala rastućoj, sve modernijoj publici. Kolekcija sadrži brojne iteracije i izdanja uključujući verziju Intense i Love Edition, a sve se mogu pohvaliti novim načinom da iskusiš dobro voljeni klasični miris.

 | Autor: Gucci PR Gucci PR Foto: Gucci PR

Kako miriše Gucci Guilty?

Fokusiran na istinsko oslobođenje, samoizražavanje i osjećaj neustrašivosti, ovo je miris koji pršti citrusnim notama mandore, začinskog ružičastog papra i glatkog bergamota. Srce se otvara cvjetnom ponudom jorgovana, s notama ruže i ljubičice, ostavljajući nas s toplinom nježnog pačulija i ambera.

Niti previše ženstven niti previše muževan, postiže savršenu ravnotežu. Gucci Guilty je jednostavan, dopadljiv miris koji nosi sva obilježja klasičnog parfema. Ovo je vrsta nezaboravnog prepoznatljivog mirisa koji će se zadržati i uvijek privući pozornost osobe koja sjedi pokraj tebe na najsuptilniji, najdelikatniji i najnijansiraniji način. Cijena: 91,27 eura. 

 | Autor: Foto: Gucci PR

Možda vas zanima Što su 'skin parfemi'? Ovih 14 diskretnih mirisa stavljaju nas u prvi plan Rubrika Beauty Beauty
Photo: None

Komentari 0