Beauty
Givenchy Gentleman Society

Givenchy je lansirao 'Gentleman Society', jedan od najboljih mainstream parfema za muškarce 2023. godine

  • Givenchy je lansirao novi parfem, 'Gentleman Society', vrlo složen i profinjen za jedan komercijalni 
  • Nota narcisa nosi ovaj novi fenomenalni Givenchyjev miris, bogat, drvenast, mekan i začinski
  • Složeni aranžman i istaknuti sastojci bi 'Gentleman Society' mogli pretvoriti u jedan od najhvaljenijih komercijalnih muških mirisa koji će se pojaviti na tržištu ove godine

Nota narcisa (zelena, voštana, prožeta sijenom) često se povezuje s nevinom ženstvenošću. Kada se umetne u muške olfaktorne prototipove, narcisa može pojačati zelene efekte, pojačati herbalnost svojom živošću i proljetnim mirisom, dok posvjetljuje dublje, jače note. Također može nespretno stršati kao uljez koji nije na svom mjestu. Uspješne integracije istaknutih narcisa uključuju H24, Aura Maris, Colonia Pura, Arabian Horse i Tabac Tabou. 

 | Autor: Givenchy Givenchy

Givenchyjev potpuno novi 'Gentleman Society' je, za komercijalni miris, vrlo složen. Parfem su stvorile Karine Dubreuil-Sereni i Maïa Lernout. Gornje note su kardamom i kadulja; srednje note su francuski narcis, haićanski vetiver i madagaskarski vetiver; bazne note su vanilija, palo santo i cedar. Početak mu je vlažan, bogat, drvenast, mekan i začinski, kombinacija kardamoma, kadulje i vetivera stvara slatki početak koji evocira kim bez prizvuka truleži i raspadanja. 

Parfemi za proljeće Možda vas zanima Ženski parfemi za proljeće: Donosimo 10 preporuka fragrance influencerice Nikol Ludaš Rubrika Beauty Beauty

Kardamom također pomaže da se ukorijeni biljna strana mente, koja se prenosi na arniku ili anis, koja se čini izrazito zemljanom i svježom kao zemlja s vetiverom u prilog ovom narativnom mehanizmu, dok palo santo djeluje suho, poput tamjana.

 | Autor: Givenchy Givenchy

Narcisa daje čaroliju mirisu 'Gentleman Society', kroz koju se ostvaruje nova, iznenađujuća i jedinstvena muževnost. Sa svojim zelenim, kišnim rubom, naglašava hladni začinski gornji dio. U kombinaciji s vetiverom, nijanse duhana daju suhi intenzitet. A u kombinaciji s vanilijom, suptilni voćni aspekti narcisa dodaju finu čistoću ovom mirisu.

S obzirom na njegov složeni aranžman i istaknute materijale, pretpostavljamo da će 'Gentleman Society' završiti kao jedan od najomiljenijih i najhvaljenijih komercijalnih muških mirisa koji će se pojaviti na tržištu ove godine.

 | Autor: Givenchy Givenchy

Cijena parfema je oko 100 eura. 

Marc Jacobs parfemi Možda vas zanima Daisy Marca Jacobsa proširio je obitelj: stigao je parfemski trio i doista je rajski Rubrika Beauty Beauty
Photo: Givenchy

Komentari 0