Beauty
Marc Jacobs parfemi

Daisy Marca Jacobsa proširio je obitelj: stigao je parfemski trio i doista je rajski

  • Inspiriran suncem i poljem cvijeća, nanovo je osmišljen poznati Marc Jacobs Daisy miris
  • Riječ je o rajskom trojcu odnosno tri mirisa: Daisy Paradise, Eau So Fresh Paradise i Love Paradise
  • Ružičasto-ljubičate bočice kriju note, maka, ružičastog papara i lavande te irisa

Nekoliko je mirisnih obitelji nadmašilo vrijeme, poput Marc Jacobs Daisy parfema. Od svog izvornog lansiranja 2007. godine, miris je iznova osmišljen i osvježen, proširivši se tako da uključuje kompletan paket mirisa inspiriranih cvijećem.

Možda vas zanima Energija New Yorka u bočici parfema: Mirisi Bond No. 9 godinama su na popisu najpoželjnijih Rubrika Beauty Beauty

Najnoviji u liniji je limitirani Paradise Trio: Daisy Paradise, Eau So Fresh Paradise i Love Paradise. Hvatajući čaroliju i toplinu šetnje uz zalazak sunca kroz polje cvijeća, mirisi daju sezonski zaokret u klasičnoj franšizi Daisy. Postoje čak i ograničene bočice koje se mogu uskladiti, sastavljene od ružičastih i ljubičastih nijansi koje odražavaju cvjetne note unutar njih.

Daisy Paradise

Vedar, duhovit i nedvojbeno cvjetni, ovaj miris se otvara aromatičnim makom, prije nego što se zagrije pa otkrije hrast i ambroks. Poput polja cvijeća u punom cvatu, Daisy Paradise djeluje kao proljeće u bočici.

Gornja nota: mak NATUREPRINT™

Srce: hrastov čips 

Baza: ambroks

 | Autor: Matt Jones for Marc Jacobs Fragrances Matt Jones for Marc Jacobs Fragrances

Daisy Eau So Fresh Paradise

Eau So Fresh Paradise sadrži iznenađujuću, ali divnu mješavinu jarkog ružičastog papra i meke lavande, dvije note koje bi mogle zvučati suprotno, ali unose jako lijepu dualnost u miris. Zatim se suši i otkriva sintetički attar mitti akord, koji se često opisuje kao miris vlažne zemlje nakon kiše. Što se tiče cvijeća, Eau So Fresh Paradise doima se poput prozračne slatkoće koja slijedi nakon ljetne oluje.

Gornja nota: ružičasti papar 

Srce: lavanda 

Baza: attar mitti natureprint™

 | Autor: Matt Jones for Marc Jacobs Fragrances Matt Jones for Marc Jacobs Fragrances

Daisy Love Paradise

Delikatan, ali izaziva ovisnost, Love Paradise spaja slatki cvijet irisa s bogatim pačulijem. Ali, bazna nota chantilly akorda je ono što ga zaokružuje. Budi spremna da će te stranci zaustavljati i pitati kakav to parfem nosiš. 

Gornja nota: IRIS FIRABS

Srce: pačuli 

Baza: Chantilly Smell-the-taste™

 | Autor: Matt Jones for Marc Jacobs Fragrances Matt Jones for Marc Jacobs Fragrances

Jo Malone 'Wood Sage & Sea Salt' Možda vas zanima 7 parfema koji mirišu na more i sol, a voli ih i vojvotkinja Meghan Markle Rubrika Beauty Beauty
Photo: Matt Jones for Marc Jacobs Fragrances

Komentari 0