Beauty

Garnier Fructis ima novu liniju proizvoda s "filerima za kosu", a ističe se obnavljajući regenerator za obojenu kosu!

  • Jesenska sezona donijela nam je brojne uzbudljive beauty vijesti, a osim makeupa i preparativne kozmetike, tu su i novi proizvodi za njegu kose
  • Iz Garnier Fructisa stiže nova linija Fructis Hair Filler, a podijeljena je u tri njegujuće i obnavljajuće kolekcije
  • Novi Garnier Fructis Hair Filler regenerator dio je Color Repair kolekcije i obogaćen je ceramidima

Ova jesen prepuna je odličnih novih beauty proizvoda, a uz sve potrebno za stvaranje savršenog makeup looka i unapređivanje skincare rutine, tu su i novo lansirani proizvodi za njegu kose. Čitava nova linija dolazi iz Garnier Fructisa i podijeljena je u tri kolekcije te su savršena prilika za prenošenje naše rutinske njege kose u zimu.

Garnier Fructis Hair Filler linija | Autor: Instagram @garnierusa Instagram @garnierusa Foto: Instagram @garnierusa

Svaka Fructis Hair Filler linija sastavljena je od četiri proizvoda, koji uključuju tretman prije šamponiranja, šampon, regenerator i leave-in serum. 

Svaka od tri linije na drugačiji način popravlja vlakna kose iznutra, s vidljivom vanjskom transformacijom. Strength Repair System namijenjen je slaboj i oštećenoj kosi i obogaćen vitaminom Cg, a formula bez sulfata kosu čini do čak 79% jačom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GarnierUSA (@garnierusa)

Garnier Fructis Moisture Repair sadrži hijaluronsku kiselinu i posebno je namijenjen vraćanju hidratacije te kontroliranju frizza kovrčave i valovite kose. U kosi zadržava do čak 15% više hidratacije!

Možda vas zanima Garnierov serum za posvjetljivanje ima vojsku obožavatelja jer blistava koža i brzi rezultati koštaju samo 11 eura Rubrika Beauty Beauty

Treći sistem, Color Repair, fokusira se na obnavljanje kose oštećene bojenjem i izbjeljivanjem. Također bez sulfata, sadrži ceramide koji pomažu vratiti kosi vibrantnost i sjaj te ju zagladiti, a obojenoj kosi pružiti do 4 tjedna predivne, blistave boje.

Kad je riječ o redu korištenja proizvoda, iz Garniera savjetuju da se započne s pre-shampoo tretmanom, a zatim nastavi, ovisno o odabranoj vrsti Hair Filler sistema, sa šamponom, regeneratorom te serumom po izboru. Inner Fiber Repair Treatment kosu će osnažiti, zagladiti, učiniti ju mekšom i zdravijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GarnierUSA (@garnierusa)

Cijela linija temelji se na sistemu obnavljanja veza između vlasi, a novi Garnier Fructis Hair Filler regenerator dio je Color Repair kolekcije koji uz ostala tri proizvoda pomaže brinuti o obojenoj i izbijeljenoj kosi te joj pomaže vratiti vibrantnost, ali ga lako možemo uklopiti i u našu već postojeću rutinu. Color Repair regenerator obogaćenoj je ceramidima i limunskom kiselinom te će transformirati našu kosu iznutra i izvana!

 

@yeshipolitoo Just tried the @GarnierUSA Fructis Hair Filler +Ceramide Color Repair 4-step system & I’m impressed!! Get up to 4 weeks of vibrant color💅🏼 Available now on Amazon! #garnierpartner #garnierhair #fructishairfiller ♬ original sound - Yesenia Hipolito

 

Garnier Fructis Hair Filler linija | Autor: Amazon Amazon Foto: Amazon, Garnier Fructis Hair Filler Color Repair regenerator (9,35 eura)

Cjelokupna linija Garnier Fructis Hair Filler trenutno je dostupna na amazon.com za odabrana tržišta.

Možda vas zanima Za bujnu i zdravu kosu: izdvojili smo 6 odličnih šampona koji potiču njezin rast Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @garnierusa

Komentari 0