Beauty
Bob frizura za proljeće 2024.

Frizerska prognoza: 3 bob frizure koje će biti 'out' ovog proljeća i 3 koje će biti 'in'

  • Naravno da nam ni u proljeće 2024. neće nedostajati novih frizura
  • I opet će bob frizure biti česta tema razgovora – i trendova
  • Ove varijante bob frizura sad se uspinju na ljestvici popularnosti

Bob jednostavno nikad ne stari! I to zato jer svake sezone postoje novi načini nošenja ove popularne frizure. Teško da je bilo koja druga frizura tako svestrana: duga, kratka, slojevita ili sa šiškama – teško je odlučiti se. Mi ćemo ti pomoći i otkriti koje su tri varijante bob frizure osobito popularne za proljeće 2024., ali i koji će trendovi skliznuti nekoliko mjesta niže na ljestvici popularnosti.

Bob frizure u proljeće 2024.: Ove 3 su sada 'in', ove 3 su 'out'

Out: Blunt bob

In: Old Money bob

Prozračno i lagano – to dobro opisuje novi trend ove bob frizure i definitivno su razlozi zašto ćemo ovu frizuru osobito često viđati u proljeće 2024. godine. Još jedan razlog: savršeno se uklapa u sada vrlo popularnu 'mob wife' estetiku. Suptilni slojevi, puno volumena, lagani pad, zvuči kao bob frizura iz snova. 'Old money bob' izgleda superluksuzno i odiše daškom vintagea.

 

Grammy haljine Miley Cyrus Možda vas zanima Miley Cyrus je zapalila društvene mreže poslije Grammyja, a nama je za oko zapela njezina frizura: znamo kako je napraviti Rubrika Beauty Beauty

Out: French bob

 | Autor: Instagram@wannabe_parisian__ Instagram@wannabe_parisian__ Pariški bob

In: Bixie

Mješavina boba i pixie frizure je trenutačno totalno u trendu i nosi se u raznim varijantama. Jedna od njih je i 'bixie', sa štihom 90-ih. Malo je kraća od shaggy boba, ali barem jednako slojevita kako bi imala pramenove različite duljine, te da sve izgleda pomalo neuredno. Cilj: naglasiti prirodnu teksturu kose. Rezultat: ležerna verzija boba za sve one koje više vole nositi malo kraću kosu.

Out: Klasični dugi bob

In: Shaggy dugi bob

Dugi bob spada među najpopularnije dužine frizura. S kosom ove duljine mogu se napraviti sve frizure, a sasvim je moguća i visoka punđa. Koju verziju dugog boba radije nosimo u proljeće 2024.? Definitivno shaggy bob. To znači: puno (ponekad vrlo kratkih) slojeva, curtain bangs i razbarušeni stil.

Možda vas zanima 7 proljetnih frizura koje ćemo posvuda viđati i pravi su dokaz da proljeće donosi promjene Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @hair.by.suzi

Komentari 0