Beauty

Fallayage je novi trend koji će voljeti brinete

Ma tko kaže da je smeđa kosa dosadna?! Imamo prekrasan novi dokaz da je to taaaaako daleko od istine!

Balayage osvaja trendove na području kose od 2015. i doslovno, i dalje ga se ne možemo zasititi. Možda je to zbog toga što djeluje tako prirodno zbog tih mekih, neodoljivih prijelaza na kosi, ali bilo kako bilo, balayage neće otići tako brzo - doduše, proširit će se. Upoznaj se s fallayageom!

Slično popularnom balayageu, fallayage popularnost stječe u 2017. i također se izvodi "freehand" umjesto s folijicama, no postoji velika razlika u ova dva trenda, i to prvenstveno u njihovoj boji. Fallayage, baš kako ime kaže "fall"/jesen, u boji inkorporira jesenske tonove koji će zagrijati svaku boju kose, a to su najčešće zlatno smeđe, bakrena i crvenosmeđa, a mislimo da je upravo ova boja idealna za ulazak u proljeće jer su ove nijanse jedne od najpopularnijih za 2018.

Brinete posebno vole ovu tehniku jer je izvrstan način za osvježenje kose tijekom hladnijih dana. A za sve plavuše sugeriramo da probaju ovaj trend koristeći boju pijeska, jagoda plavu ili nijanse meda - jer i one su sada zbilja vruć odabir!

Možda vas zanima 4 trenda za kosu koje ćeš 2018. posvuda viđati Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram

Komentari 0