Beauty

Evo kako ćeš bez puno muke postići preplanulu put o kojoj si oduvijek maštala

  • Ako si sama sebi ovo ljeto obećala da ćeš poraditi na sunčanju i s godišnjeg odmora se vratiti s prekrasnom brončanom puti, ali ni sama ne znaš kako to postići, bez brige, zato smo mi tu
  • Cilj nije da se satima pržiš na suncu, već da pronađeš proizvode koji će ti na siguran način priskrbiti brončanu put o kojoj si maštala
  • Slijedi naše smjernice i već za nekoliko dana primijetit ćeš ogromnu razliku

Konačno smo dočekali ljeto i sve lijepo što nam donosi - miris soli, ispijanje koktela i izležavanje na plaži u kupaćem kostimu dok iz obližnjeg beach bara dopire relaksirajuća glazba. Jedino ljepše od tog prizora je sve to plus činjenica da ćemo se s godišnjeg odmora vratiti lijepo preplanuli, a ne bijeli kao sir. Je li ti poznat takav scenarij?

Postići brončanu put mnogim ženama nije lako. Znaju to dobro sve one žene svijetle puti koje se tijekom ljetnih mjeseci trude ne izgoriti na suncu, a istovremeno uhvatiti barem malo boje. No, činjenica je da nešto pogrešno rade, jer i osobe svijetle puti mogu postići lijep, brončani ten koji će izgledati prirodno. I zato smo čvrsto odlučili svima koji muku muče s tamnjenjem pomoći s nekoliko korisnih savjeta.

Uvijek koristi sredstva s SPF-om

Raditi na preplanuloj puti nije lako, no nije ni nemoguće. Ono na što trebaš pripaziti jest da to radiš na siguran način, a to podrazumijeva izbjegavanje sunčanja između 10 i 16 sati, kada je sunce najjače te obavezno korištenje krema i losiona sa zaštitnim faktorom koji kožu štite od štetnih UVA i UVB zraka. 

Odličnu liniju sa SPF-om pronašli smo u ponudi brendova Anzotica, Moja Oaza i Luxea. Posebno nam se dopala Luxea zaštitna dnevna krema za lice SPF 30 elegantne svilenkasto lagane teksture, bogate zaštitnim antioksidansima kao što su zeleni čaj, resveratrol i crveno grožđe te supermoćnim pametnim sastojcima koji povećavaju prirodnu otpornost kože na sunce - ektoin i karnozin. Idealna je za kožu kojoj treba ne samo kvalitetna zaštita, nego se voli i razmaziti daškom luksuza, uz dodatnu regeneraciju s kavijarom i zlatom te hidrataciju hijaluronom i prirodnim faktorima vlažnosti (NMF) za svježi izgled kože.  | Autor: PR/Triumph International PR/Triumph International Krema za lice SPF 30, Losion za tijelo SPF 30 i Suho ulje sa zlatnim česticama

Baš kao što štitiš lice, potrebno je štititi i svoje tijelo. Luxea Sun losion za tijelo SPF 30 širokog spektra UVA i UVB zaštite je svilenkasto lagane teksture zbog koje se brzo upija u kožu, nije ljepljiv i ne boji odjeću. Kožu hrani, hidratizira i štiti uz kakao i shea maslac te aloe veru i antioksidanse: zeleni čaj, crveno grožđe, Q10 i vitamin E, a veliki plus je i njegov očaravajući miris.

Ako si u potrazi za prirodnim proizvodom Moja Oaza Sun losion za sunčanje SPF 30 također je odlična opcija jer ne sadrži nanočestice i kemijske filtera te pruža UV zaštitu na bazi mineralnih filtera i prirodnih sastojaka poput ulja čileanske maline.  | Autor: PR/Triumph International PR/Triumph International Prirodni losion za sunčanje SPF 30, Citrus Energy prirodni dezodorans i Balzam za usne Kokos

Kremu i losion nanesi obilno i ravnomjerno na kožu prije izlaganja suncu te ponovi postupak nakon plivanja i brisanja ručnikom ili minimalno svaka 2 sata. Tako će tvoja koža u svakom trenutku biti maksimalno zaštićena od ultraljubičastih zraka.

Ako si u potrazi za proizvodom koji ostavlja prekrasan sjaj na koži i istovremeno je štiti, rješenje se krije u bočici Luxea suhog ulja za sunčanje SPF 25 koje koži tijela pruža sve što joj ljeti treba kako bi ostala zdrava i mladolika. Osigurava široki spektar UVA i UVB zaštite, i antioksidativnu zaštitu: koenzim Q10 i vitamin E te njegu uz čak 5 dragocjenih ulja: argana, brusnice, borovnice, badema i suncokreta.

Posegni za proizvodima za brže tamnjenje

Kad si svoju kožu zaštitila SPF-om, vrijeme je da posegneš za odgovarajućim proizvodima koji će ti pomoći da brže potamniš. Sredstva za brzo tamnjenje najčešće dolaze u obliku ulja ili marmelada, a mi ti predlažemo Luxea marmeladu za brzo tamnjenje autentične teksture i neodoljivo laganog osjećaja na koži koje pomaže kod bržeg i intenzivnijeg dobivanja privlačne preplanule boje kože.   | Autor: PR/Triumph International PR/Triumph International Marmelada za brzo tamnjenje

Sadrži prirodne i organske sastojke kao što su aloe vera, ekstrakt mrkve i pulpe pasjeg trna, te jojoba i ružmarin. Marmelada se iznimno brzo upija, ne ostavljajući masni trag niti boju na odjeći. Sadrži izrazito njegujuću kombinaciju sastojaka, koji kožu izdašno hrane, čuvajući prirodnu vlažnost i elastičnost.

Njega kože nakon sunčanja

Kako bi tvoja preplanula koža što duže ostala takva, potrebno ju je adekvatno njegovati. Svoju novu boju najbolje ćeš očuvati pomoću Luxea suhog ulja sa zlatnim česticama koje možeš primjeniti na koži nakon sunčanja ili kroz cijelu godinu. Samo nekoliko kapi ovog suhog ulja dovoljno je da naglasiš privlačnu preplanulost, a odlično će izgledati i ukoliko ga naneseš na kožu u posebnim prilikama poput vjenčanja ili prije večernjeg izlaska, kada se želiš istaknuti u masi.  | Autor: PR/Triumph International PR/Triumph International Suho ulje za sunčanje SPF 25, Marmelada za brzo tamnjenje i Suho ulje sa zlatnim česticama

Na web shopu Anzotica Cosmetics pronaći ćeš sve spomenute proizvode u setovima pa tako primjerice Luxea suho ulje sa zlatnim česticama dolazi zajedno s marmeladom za brzo tamnjenje i suhim uljem za sunčanje SPF 25 u setu Bronze&Glow, a Moja Oaza losion za sunčanje SPF 30 dostupan je u kombinaciji sa Citrus Energy prirodnim dezodoransom i Balzamom za usne Kokos u Ljetnom setu.

Iskoristi akciju i do 30. lipnja kupi bilo koji set proizvoda iz ponude Anzotica Cosmetics po cijeni sniženoj i do 30 posto! Također, svi koji se odluče na kupnju bilo kojeg samostalnog proizvoda ili seta ostvaruju pravo na besplatnu dostavu te na kućnu adresu dobivaju besplatne uzorke. Osim na službenom web shopu, proizvodi su dostupni i u ljekarnama.

Photo: Shutterstock

Komentari 0