Beauty

Espresso je nova tehnika bojenja koja savršeno pristaje brinetama u hladnim mjesecima. Bi li isprobala?

Poznate dame poludjele su za ovom bojom kose koja slovi i kao zimska alternativa za balayage...

Iz sezone u sezonu pojavljuju se brojni noviteti u beauty svijetu, a brojni od njih odnose se upravo na kosu. Dok se neki trendovi u bojenju kose učestalo ponavljaju (doduše, u nešto novijem i drugačijem ruhu), javljaju se i novi trendovi.

Možda vas zanima 6 trendova u bojenju kose koji će vladati 2019. Rubrika Beauty Beauty

Nedavno je među poznatim zvijezdama zavladao najnoviji trend, a riječ je o "espresso" nijansi boje za kosu. Trend "espresso hair" nadahnut je nijansama istoimene kave, a među prvima nosile su ga Bella Hadid i Selena Gomez, a prigrlile su ga i Chrissy TeigenDakota Johnson, Lucy Hale i Ruby Rose

 | Autor: miss7/instagram/getty images miss7/instagram/getty images

Osim slavnih dama, za ovom naizgled jednostavnom bojom poludjele su djevojke diljem svijeta. No, nemoj misliti da je riječ o doista jednostavnom bojenju kose. "Espresso" boja postiže se u složenim slojevima u nekoliko različitih nijansi smeđe boje

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima Stručnjaci odabrali: Najbolji savjeti za kosu za žene iznad 40 godina Rubrika Beauty Beauty

Prema riječima stručnjaka, ova boja kose bolje pristaje djevojkama koje imaju tamniji ten. Osim toga, brojni frizeri proglasili su je i odličnom jesenskom alternativom za popularni balayage. Tehnika bojenja je slična kao kod balayagea, ali tonski je puno drugačija. Razmisli o ovoj boji kao o balayageu za prosinac i siječanj. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Jeste li u financijskoj krizi, tražite novac za pokretanje vlastitog posla ili plaćanje računa ?, PayLATER L oan dobiva sve vrste kredita uz nisku kamatnu stopu od 2% Primajte sada putem e-maila na: ( paylaterloan@zoho.com) ILI WhatsApp ( +19292227518 ).
  • Luka

    Prije svega, zahvaljujući dr. Agbazar koji mi je vratio svog ljubavnika u roku od 48 sati. Nemam što reći, ali zahvaliti vam se i reći vam da sam sretan .. Moj ljubavnik me tretira bolje i provodi većinu svog vremena ... prikaži još!