Beauty

Čupavac frizura je novi trend! Ne zahtijeva nikakav napor za stiliziranje, a opuštena je i sexy

  • "I woke up like this", odnosno "Ovako sam se probudila", sada zaista ima smisla jer nova frizura koja ne zahtijeva nikakav napor niti alate za stiliziranje napokon je u modi
  • Prirodan izgled slojevito ošišane kose, sa šiškama na koje se možeš odvažiti ili bez njih, čupavac ti nudi pregršt mogućnosti za isprobati ovaj nosivi trend
  • Novi hit 2021. godine je frizura čupavac, pogledaj kako ga sve možeš nositi

U slučaju da nisi čula koji je najpopularniji trend šišanja 2021. godine, to je ruku na srce, čupavac. Prilično jednako sexy koliko zvuči na prvu, čupavac krase slojeviti pramenovi kose, razigrana tekstura vlasi i puno volumena. Opušten je, ležeran i stiliziran tako da izgleda kao da si se upravo iskotrljala iz kreveta - što objašnjava odakle naziv čupavac.

Inspiriran uzburkanim stilovima 70-ih, ali i s rubnim 90-ima, moderni je čupavac razigran, kao kosa koju nosiš na plaži te je postao prava modna poslastica. Oslobađajuće je što ne zahtijeva gotovo nikakvo stiliziranje da bi izgledao najbolje. Zapravo, ako si se stvarno tek iskotrljala iz kreveta ili si ostavila kosu da se prirodno uvije dok se suši, to je odlično jer upravo to je čupavac te mu tako samo dodaješ razigran izgled što on i jest. Savršeno, zar ne?

Možda vas zanima Ovih 5 ozbiljnih pogreška koje možeš napraviti kod frizera mogu te koštati dobre frizure Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zendaya (@zendaya)

Mnogi frizeri se slažu kako je čupavac pravi izbor jer pristaje nizu stilova. Valoviti slojevi kose pomažu u razbijanju jednoličnosti i dodaju volumen, a uzburkani čupavac savršen je primjer. "Rezanjem duljine do kosti ovratnika i rezanjem kraćih slojeva po kosi stvoren je čupavac", kaže vrhunski frizer Ricky Walters.

Možda vas zanima Mit ili živa istina: Možeš li se doista razboljeti ako izađeš na zimu mokre kose? Rubrika Life&style Life&style

10 savjeta koji će pomoći da ti kosa brže raste

Ako ga želiš nositi duže uvijek se možeš odlučiti za labaviji stil čupavca koji je popularan kod Suki Waterhouse i Kie Gerber. "Imaju frizuru koja ih razlikuje od svih ostalih", kaže frizerski stilist Harry Josh.

Čupavac je veliki trend ove godine jer ga je lako oblikovati, a dobiti maksimalan učinak. Može se nositi prirodno, meko i osvježavajuće. Možeš ga ostaviti da se prirodno osuši, ne treba puno vremena za oblikovanje ili, ako želiš, možeš se pozabaviti oblikujući frizuru.

Profesionalac za kosu, Luke Hersen, slaže se: "ako su slojevi dobro ošišani, frizura se takva kakva jest može jednostavno nositi bez previše oblikovanja". Dovoljno je da je opreš, ostaviš da se osuši i frizura će doći na svoje mjesto.

Odluči se za slojeve

Frizeri predlažu da se odlučiš za stil s maksimalnim brojem slojeva i isjeckanim, izrezanim krajevima, pa čak i kovrčavim šiškama poput Selene Gomez, naravno, ako se osjećaš odvažno.

Ako razmišljaš s prelaska popularnog boba na nešto malo jednostavnije i opuštenije, ovaj stil je najbolji način. Ovo oblikovanje kose je jednostavan prijelaz s tupog boba na boho. Ključna je promjena tvojih navika kako bi naučila oblikovati ovu frizuru. Jednostavno, frizeri savjetuju prevrtanje glave naopako i upotrebu suhog šampona te okrugle četke. Nama zvuči kao najlakše stiliziranje ikad.

Ako nisi uvjerena da možeš uhvatiti trend, nemaš razloga za nedoumicu. Srećom, čupavac se smatra jednim od onih krojeva kose koji odgovara gotovo svima, ponajviše zbog raznih varijacija načina na koje ga možeš nositi - bez ograničenja u duljini i boji, a dodajući rastresitost čak i onima koji su navikli na klasične frizure koje zahtijevaju puno više stiliziranja. 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

 

 

Photo: None

Komentari 0