Beauty
čokoladni nokti

Čokoladni nokti najslađa su manikura ove jeseni - donosimo 8 ideja kako ju napraviti

  • Viralne manikure 'vruće čokolade' savršene su za jesen, a s time se slažu i brojne trendseterice
  • Raskošne nijanse smeđe, od svjetlijih do najtamnijih tonova krase nokte brojnih dama
  • Ova topla manikura u svakoj je varijanti neutralan pratitelj naših modnih kombinacija

U slučaju da netko nije primijetio, razne verzije manikura ove jesenske sezone inspirirane su toplim napitcima, a nakon latte makeupa i noktiju, na redu su i manikure vruće čokolade. Sve kreće naravno od društvenih mreža, koje su preplavljene čokoladnim manikurama u svim nijansama smeđe, a za razliku od drugih trendy jesenskih nijansi, poput tamnoplave ili bordo, raskošne smeđe boje predivno su neutralne i savršeno će se uklopiti u estetiku tihog luksuza.

U nastavku donosimo osam inspirativnih primjera kako ove jeseni, ali i zime nositi čokoladu na noktima!

Monokromatska french čokoladna manikura

čokoladni nokti | Autor: Instagram @beautybychloemayboyce Instagram @beautybychloemayboyce Foto: Instagram @beautybychloemayboyce, čokoladni nokti

French je uvijek dobra ideja, a osim klasičnog bijelog, ove jeseni slobodno možemo zaviriti i u čokoladni teritorij, s monokromatskom smeđom manikurom ili pak ako smo raspoložene za nešto razigraniji look, s različitim nijansama smeđe.

Čokoladna mocha manikura

Raskošna smeđa nijansa prepuna sjaja odlično će izgledati posebno na kraćim noktima, a vrlo lako ju je napraviti kod kuće! Ova ultra tamna nijansa idealna je alternativa crnoj boji.

Kakao-cimet smeđa manikura

čokoladni nokti | Autor: Instagram @amyle.nails Instagram @amyle.nails Foto: Instagram @amyle.nails, čokoladni nokti

Za netipičnu smeđu manikuru, savršena će biti ona s nijansom cimeta, koja će duboke smeđe boje transformirati u nijanse poput zapečene naranče, klinčića ili terakote.

Možda vas zanima Crni lak za nokte postao je mainstream. Najviše nam se svidjela manikura u stilu louboutinki Rubrika Beauty Beauty

Svijetlosmeđa manikura

Ova kremasta manikura jednostavna je i posebna nijansa između smeđe i bež te savršena za obožavateljice minimalističkih manikura.

Manikura mliječne čokolade

čokoladni nokti | Autor: Instagram @londontownusa Instagram @londontownusa Foto: Instagram @londontownusa, čokoladni nokti

Baš poput nude manikura, čokoladne se jednako tako mogu prilagoditi različitim tonovima kože. Tako će i se ova topla čokoladna nijansa predivno istaknuti i u najjednostavnijoj, čistoj verziji bez ukrasa.

Čokoladna manikura s različitim uzorcima

čokoladni nokti | Autor: Instagram @heluviee Instagram @heluviee Foto: Instagram @heluviee, čokoladni nokti

Ljepota ovog čokoladnog trenda je i u  tome što ga lako možemo uklopiti s različitim dizajnom i motivima te isprobati različite stilove u jednoj manikuri, poput ove gdje su uz čisto smeđe nokte kombinirani french i apstraktni dizajn.

Mat smeđa manikura s ukrasima

čokoladni nokti | Autor: Instagram @nailartbyjen Instagram @nailartbyjen Foto: Instagram @nailartbyjen, čokoladni nokti

Jesen je idealno razdoblje za mat finiš na noktima, a uz to će se savršeno složiti i smeđa francuska manikura u dvije nijanse s decentnim ukrasima.

Manikura poput rastopljene čokolade

čokoladni nokti | Autor: Instagram @1.800.nailme Instagram @1.800.nailme Foto: Instagram @1.800.nailme, čokoladni nokti

Ova neobična 3D manikura predstavlja teksturu rastopljene čokolade s mjehurićima, a za ovakav efekt na noktima idealan će biti izbor raskošne tamnosmeđe nijanse prepune sjaja.

Možda vas zanima Ovaj proizvod ne košta ni 5 eura, a u samo 15 sekundi briše dosadne zanoktice! Potvrdilo 30.000 zadovoljnih korisnika Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @nailsbyalsn

Komentari 0