Beauty

Catrice stick je balzam i rumenilo u jednom, a genijalno je što svoju boju prilagođava tvojoj koži

Makeup svijet toliko je zasićen proizvodima da nas, u posljednje vrijeme, najviše raduje jednostavnost i oni proizvodi koji imaju više funkcija, odnosno koje možemo koristiti na više dijelova lica. Jedan od takvih proizvoda je i najnoviji stick koji dolazi iz tvornice omiljenog nam drogerijskog brenda - Catricea. Radi se o Catrice Multi Stik proizvodu koji možemo nanositi i na obraze i na usne, koji krije i još jednu jako zanimljivu osobinu. 

 | Autor: Instagram @catrice.cosmetics Instagram @catrice.cosmetics Foto: Instagram @catrice.cosmetics

Naime, Catrice Multi Stik možemo nanijeti kao balzam za usne i kao rumenilo (mogao bi odlično funkcionirati i kao neutralno sjenilo), a njegova posebnost se krije u tome što je tek blago ružičaste boje, a točnu će nijansu prilagoditi pH vrijednosti tvoje kože. Tako ćeš dobiti idealnu hladniju ili topliju ružičastu nijansu na obrazima i usnama koja savršeno odgovara tvom tenu. Jačinu nijanse možeš prilagoditi tako što ćeš proizvod nanijeti u debljem ili tanjem sloju. 

 | Autor: Catrice Catrice Foto: Catrice

 | Autor: Catrice Catrice Foto: Catrice

Ovaj Catrice Multi Stik ne sadrži alkohol, parabene, ulja, parfeme niti mikroplastiku, a trenutno se može nabaviti samo online putem službene Catrice stranice. Cijena mu iznosi 5,30 eura što je, kako i priliči Catriceu, zaista povoljno. Osobito kada u jednom dobivamo dva proizvoda. 

Photo: Instagram @wonderskin

Komentari 0