Beauty

Želiš da ti obrazi zablistaju kao da si dio glumačke postave "Bridgertona"? Ovo su rumenila koja trebaš birati

Prva polovica treće sezone serije "Bridgerton" nam je stigla, a neki su te prve četiri epizode odgledali već i nekoliko puta. Dugoočekivana romansa između Penelope Featherington (Nicola Coughlin) i Colina Bridgertona (Luke Newton) oživjela je ove sezone, gotovo dvije godine od posljednjih epizoda serije, a njihov “glow-up” je u nama ponovno probudio želju za kreiranjem najsjajnijih makeup lookova. Prvo na redu je savršeno, kremasto rumenilo, a u nastavku ti donosimo neka od najboljih.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Možda vas zanima U drogerije je stigla nova Maybelline maskara za nestvarni volumen i maksimalnu dužinu trepavica Rubrika Beauty Beauty

Što je kremasto rumenilo?

Kremasta rumenila imaju, naravno, kremastu teksturu koja se lakše stapa s kožom i izgleda najprirodnije od svih rumenila. Također, ona su hidratantnija od rumenila u kamenu. Obično ostavljaju “dewy” finiš, a često imaju i neke druge sastojke koji pružaju dodatnu dozu njege našoj koži. Uz to, mogu se nadograditi, tako da možemo dobiti rezultat s više ili manje pigmenta, ovisno o tome koliko rumenila nanesemo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by steph hui🦋 (@stxph.h)

Najbolje kremasto rumenilo može učiniti sve, bilo da želimo prirodan look, isprobati “sunset blush” trend ili zaista izgledati kao da smo izašle iz glumačke postave serije “Bridgerton”. Uz sve trendove koji se pojavljuju, kremasto rumenilo posebno je svestrano u usporedbi sa svojim tradicionalnim pandanima na bazi praha.

Možda vas zanima Stigao je i Super BB korektor koji savršeno nadopunjava kultnu BB kremu korejskog brenda Rubrika Beauty Beauty

Kako pravilno nanijeti kremasto rumenilo?

Za nanošenje kremastog rumenila možemo koristiti kist, što nam može olakšati precizno nanošenje i pomoći u kontroli intenziteta boje. Za prirodniji izgled rumenila, preporučljivo je nanijeti ga prstima i tako besprijekorno stopiti u jabučice svojih obraza. Ako slučajno pretjeraš, najbolje ga je blendati spužvicom jer će ona s lakoćom upiti višak proizvoda. Koji god način da želiš primijeniti, dobro je upamtiti da više nije nužno bolje. Kremasto rumenilo se može nadograđivati, stoga počni s laganim slojem, a po potrebi dodaj još.

Kremasto rumenilo također se dobro slaže s drugim proizvodima. Na primjer, možemo ga pomiješati s highlighterom za ekstra sjajan finiš ili s kremastim bronzerom za osunčani makeup look, kao da smo se upravo vratili s godišnjeg odmora. Još jedna prednost je što ga možemo kombinirati i s drugim vrstama rumenila. Rumenilo u kamenu će nam omogućiti najdugotrajniju boju, pogotovo ako ga nanesemo preko kremastog rumenila. Tako možemo i smanjiti intenzitet sjaja, ako to bude potrebno.

7 najboljih kremastih rumenila za blistave makeup lookove

Stellar Love Galactic Duo Blush

 | Autor: Foto: Kiko Milano (16,99 €)

Možda vas zanima Imaš vidljive pore u t-zoni? Ovih 10 favorita su najbolji puderi kojima ćeš ih prekriti u nekoliko poteza Rubrika Beauty Beauty

Saie Dew Blush

 | Autor: Foto: Cult Beauty (22,60 €)

Revolution Fast Base Blush

 | Autor: Foto: dm (8,95 €)

Glossier Cloud Paint

 | Autor: Foto: Glossier (29,00 €)

NARS Afterglow Liquid Blush

 | Autor: Foto: Notino (38,00 €)

Možda vas zanima Ovaj najnoviji 3-sekundni sprej je tajna postojane šminke koja traje do 36 sati Rubrika Beauty Beauty

Milani Cheek Kiss Blush

 | Autor: Foto: dm (13,90 €)

Charlotte Tilbuty Beauty Light Wand

 | Autor: Foto: Charlotte Tilbury (40,00 €)

Photo: Instagram @cherwebbmakeup

Komentari 0