Beauty

Catrice ima novu ljetnju kolekciju, a njihova ulja za usne s metalnim aplikatorom djeluju vrlo luksuzno

  • Iako je Catrice jedan od najpristupačnijih makeup brendova, njihovi su proizvodi sve više nalik na one puno skupljih brendova
  • Iznimka nije niti najnovija ljetna, Catrice Summer Obsessed, kolekcija u kojoj se najviše ističu ulja za usne
  • Naime, ova ulja dolaze u tubicama s metalnim aplikatorom što čini da djeluju puno luksuznije nego što bi, po njihovoj cijeni, pomislili
  • Pročitaj također: Ovo je 13 najboljih 'lip plumpera' za najsočnije usne bez dosadnog peckanja

Catrice je izbacio novu, ljetnu kolekciju naziva Summer Obsessed s nekoliko proizvoda u ljetnim nijansama i pakiranjima. U kolekciji možemo pronaći proizvode poput palete sjenila, lakova za nokte, tekućih bronzera i ulja za usne. Od svih ovih proizvoda, za oko su nam najviše zapela ulja za usne.

Naime, ova ulja dolaze u pakiranju u obliku tube te s metalnim aplikatorom što smo inače navikli viđati kod nešto skupljih brendova poput Paula's Choice, Refy, U Beauty i slično. Metalni aplikator savršen je za vruće ljetne dane pred nama jer u isto vrijeme hladi i nježno masira usne što nam pruža osvježenje, ali i osjećaj punih i nahranjenih usana. 

Ova Catrice ulja za usne dolaze u tri verzije, odnosno tri boje i mirisa. Prva je boja narančasta čija se nijansa naziva They See Me Aperollin' i ona, iako bi trebala mirisati na naranče (od kojih se radi popularni liker Aperol), zapravo miriše na breskvu, a na usnama ostavlja tek blago narančastu boju što cijelom makeupu daje baš svjež izgled. 

 | Autor: Catrice Catrice Foto: Catrice, ulje za usne (5,30 eura)

Nakon narančaste boje imamo nešto odvažniju, tamno ljubičastu nijansu naziva Wildberry Lillet koja miriše na šumsko voće i na usnama ostavlja ljubičasti sjaj. Najsvjetlija nijansa, Lemon Spritz, dolazi u žutoj boji i s mirisom limuna te na usnama ostavlja gotovo potpuno proziran, ali baš svježi sjaj. 

 | Autor: Catrice Catrice Foto: Catrice, ulje za usne (5,30 eura)

 | Autor: Catrice Catrice Foto: Catrice, ulje za usne (5,30 eura)

Baš kao i svaki Catrice proizvod, ova su ulja vrlo pristupačna pa tako njihova cijena iznosi 5,30 eura za 11 mililitara što je zaista odličan omjer cijene i kvalitete, s obzirom na to da se cijene ulja za usne u ovakvim pakiranjima i s metalnim aplikatorima drugih brendova, kreću oko 20 pa čak i do 70 eura. 

Photo: Catrice
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar AngelaMilton

    AngelaMilton

    nevjerojatno! Zarađujem 85 dolara svaki sat otkako sam prije pola godine počeo raditi freelance preko interneta... Radim od kuće nekoliko sati dnevno i obavljam osnovni posao koji dobivam od ove tvrtke na koju sam slučajno naišao na internetu... Jako sam ... prikaži još!