Beauty
peachy ruž

5 ruževa u nježnoj, breskvastoj boji od kojih se nećemo odvajati ovog proljeća

  • Iako se tamnije nude nijanse vraćaju u beauty svijet zajedno s ostalim trendovima iz 90-ih, ni svježe svjetlije nijanse ne smijemo zanemariti
  • Jedna od nježnih neutralnih nijansi svjetlijeg tona je i ona breskvasta, a vjetar u leđa joj ove sezone zasigurno daje i činjenica da je pastelna boja breskve, Peach Fuzz, prema Pantoneu boja godina
  • Iz high end i drogerijskih kolekcija izdvojile smo pet predivnih ruževa u peachy nijansama različitih finiša!

Proljeće nam se polako približava, a s njegovim dolaskom okrećemo se svježijim i svjetlijim nijansama ruževa. Idealna nova boja koju možemo isprobati, ako još nismo, a ujedno i ostati na 'nude' teritoriju ruževa je nježna breskvasta boja, s nijansama narančaste i bež.

peachy ruž | Autor: Instagram @discerning_spark Instagram @discerning_spark Foto: Instagram @discerning_spark

Peachy ruževi savršeno će se uklopiti u proljetno beauty razdoblje, a svakako će izgledati u trendu, budući da je upravo breskvasta nijansa, nazvana 'Peach Fuzz', prema Pantoneu proglašena bojom godine.

Catrice Shine Bomb tekući ruž Možda vas zanima Catrice ima novi tekući ruž i odličan je! Intenzivna boja, sjaj, ali i dugotrajnost su zagarantirani Rubrika Beauty Beauty

Uz skroz svijetle nijanse, za one koje peachy ruževe žele nositi već sad, svakako postoje i zagasitije opcije koje će makeup lookovima dodati toplinu.

U nastavku donosimo pet prijedloga za preslatke ruževe različitih finiša u breskvastim tonovima!

Wet n Wild Megalast High-Shine Brillance ruž za usne u nijansi 1433E Bellini Overflow

Ovaj ruž u predivnoj svjetlucavoj breskvastoj nijansi ima efekt visokog sjaja te kremastu i svilenkastu teksturu. Njegova dugotrajna formula njeguje i hidratizira usne, a sadrži murumuru i mango maslac te ulja sjemenki suncokreta i lubenice.

peachy ruž | Autor: dm dm Foto: dm, wet n wild, megalast High-Shine Brillance ruž za usne, nijansa 1433E Bellini Overflow (3,95 eura)

Nars satenasti ruž za usne u nijansi Orgasm

Kultni ruž brenda Nars u prepoznatljivoj nijansi Orgasm, koja se može pronaći i u drugim makeup proizvodima, poput rumenila, idealna je za toplije mjesece te pruža predivan osunčani izgled. Glatki satenski finiš iznimno je ugodan za nošenje, čak i nakon više sati.

peachy ruž | Autor: Notino Notino Foto: Notino, Nars, satenasti ruž za usne, nijansa Orgasm (27,20 eura)

MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick u nijansi Mull it Over

Ovaj hidratantni, ali matirajući ruž kultnog brenda MAC, Powder Kiss inspiriran je efektom razmazanih rubova usana koji vizažisti postižu četkicom i tehnikom razmazivanja, a zahvaljujući vrlo lakom nanošenju, usne su hidratizirane, naglašene i zaglađene predivnom mat bojom u osvježavajućoj breskvastoj nijansi s mekim i razmazanim finišem.

peachy ruž | Autor: Notino Notino Foto: Notino, MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick, nijansa Mull it Over (26,30 eura)

Charlotte Tilbury HOT LIPS 2 ruž u nijansi Angel Alessandra

Među svim obožavanim ruževima ovog brenda, uz popularan Pillow Talk, po nježnoj peachy-nude nijansi izdvaja se i nijansa Angel Alessandra iz linije HOT LIPS 2. Inspirirana zalaskom sunca, ova topla breskvasto-nude nijansa ima predivan satenski finiš koji savršeno naglašava usne.

peachy ruž | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Foto: Charlotte Tilbury, Hot Lips 2, nijansa Angel Alessandra (36,00 eura)

Rouge Dior Mineral Glow satenski ruž u nijansi 441 Mineral Peach

Ovaj dugotrajni ruž iz limitirane kolekcije sa satenskim finišem dolazi u punjivom izdanju, a obogaćen je cvjetnim ekstraktom za njegu usana. Obećava postojanost i do 16 sati, a ova prekrasna peachy nijansa savršeno će se uklopiti u naše proljetne makeup lookove.

peachy ruž | Autor: Notino Notino Foto: Dior, Rouge Dior Mineral Glow ruž za usne, nijansa Peach Glow (48,44 eura)

Možda vas zanima Blijede i maksimalno sjajne 'ledene usne' kakve smo obožavali u srednjoškolskim danima ponovno će biti hit Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @monikakanka.makeup

Komentari 0