Beauty
Catrice Shine Bomb tekući ruž

Catrice ima novi tekući ruž i odličan je! Intenzivna boja, sjaj, ali i dugotrajnost su zagarantirani

  • Omiljeni drogerijski brend Catrice u svojoj ponudi ima novi tekući ruž iznimno dugotrajne formule
  • Catrice Shine Bomb u nude, rozim i crvenim nijansama obećava postojanost do 18 sati, ali i nježan osjećaj na usnama bez isušivanja
  • Doista je novi must-have za dnevne i noćne makeup lookove!

Catrice naš uvijek oduševi svojim inovativnim formulama makeup proizvoda koji su nam dostupni po iznimno pristupačnim cijenama, a u njihovoj ponudi sad je i novi tekući ruž za usne, Shine Bomb, po super cijeni od samo 4,70 eura.

Catrice Shine Bomb tekući ruž | Autor: Catrice Catrice

Catrice Shine Bomb tekući je ruž za usne s dugotrajnom formulom, postojan i do 18 sati i kremastom teksturom koja osigurava ugodno nošenje.

Možda vas zanima Ovaj moćni korektor polagano osvaja društvene mreže: zašto ga želimo u svojoj kozmetičkoj torbici? Rubrika Beauty Beauty

Catrice Shine Bomb tekući ruž | Autor: Instagram @catrice.cosmetics Instagram @catrice.cosmetics Foto: Instagram @catrice.cosmetics, Catrice Shine Bomb tekući ruž

Izražajni izgled sa sjajnim završetkom od jutra do večeri možemo postići uz svih sedam nijansi koje sežu od neutralnih nude do odvažnih crvenih!

U formuli predivnih nijansi kombinirana je postojanost i sjajna boja za intenzivan i ravnomjeran izgled od nanošenja do odstranjivanja šminke, a nježna formula neće se sušiti na usnama i biti ljepljiva, već će Shine Bomb tekući ruž istodobno i hidrirati naše usne!

Prije upotrebe, s usana je potrebno ukloniti ulje ili balzam koji mogu utjecati na učinak teksture Shine Bomb tekućeg ruža, a prije nego što ga nanesemo, važno ga je kratko protresti za optimalne rezultate sjajnih usana u jednoj od predivnih nijansi u nude, ružičastim ili crvenim tonovima.

Catrice Shine Bomb tekući ruž | Autor: Catrice Catrice Foto: catrice.eu, Catrice Shine Bomb tekući ruž, nijansa 020 Good Taste (4,70 eura)

Možda vas zanima Prvo je rušila pravila ignoriranjem makeupa, a sad Pamela Anderson ima vlastiti beauty brend Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @catrice.cosmetics

Komentari 0