Beauty
Bella Hadid

Bella Hadid s novom plavom frizurom izgleda poput Marylin Monroe

  • Supermodel Bella Hadid nedavno je napravila veliku promjenu u svom izgledu i kosu obojila u plavo
  • Tamne uvojke zamijenila je nježnoj medenom nijansom plave, a sad je sve iznenadila još jednom transformacijom
  • Na videu objavljenom na Instagramu pokazala je platinasti look s kovrčama baš poput slavne Marylin Monroe

Bella Hadid otišla je korak dalje sa svojom novom bojom kose te isprobala još svjetliju plavu nijansu. Nakon što je sve oduševila svojom početnom transformacijom u plavušu i novom, medeno plavom bojom kose, Bella Hadid sad je postala platinasta plavuša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Možda vas zanima Kim Kardashian najavljuje novi trend plavih nijansi, platinasta, izgleda, više nije tako 'hot' Rubrika Beauty Beauty

Kratkim videom objavljenim na Instagramu, u kojem frizuri daje završni dodir sprejem za kosu, Bella je pokazala svoj novi look, s čvrstim kovrčama u stilu starog Hollywooda dužine dužine do brade, a mnogi su ju odmah usporedili s Marylin Monroe i njenom kultnom frizurom. No, čini se da Bella ipak nosi periku, ali možda se uskoro ipak stvarno odvaži i oboji kosu u platinasto plavu.

Još jedan dramatičan makeover ponovno je oduševio njene obožavatelje, koji su pohvalili njen look, za koji je čini se zaslužan celebrity frizer Sam McKnight, budući da ga je Bella označila u videu. 

Možda vas zanima Zaboravili smo da je nosila bob - sve frizure Jennifer Aniston u posljednja tri desetljeća Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @bellahadid

Komentari 0