Beauty
Balzam za usne u boji

Balzami za usne u boji: Savršena lagana njega kad želimo 'odmoriti' usne

  • Svjetlucavost ili sjaj te hidratacija i njega najvažnije su karakteristike koje tražimo u savršenom balzamu za usne
  • Ako još k tome dodamo i predivne, nježne boje koje savršeno naglašavaju usne, balzam za usne u boji odličan je izbor kad ne želimo jaku šminku na usnama
  • Ultra pigmentirani mat ruževi svakako su i dalje favoriti, no kad želimo “odmoriti” usne, a svejedno postići lijep izgled balzami za usne u boji odličan su izbor!

Balzami za usne više nisu samo bezbojni premazi koji njeguju tvoje usne, već ih sad beauty i makeup brendovi formuliraju u predivnim, ali ne prepigmentiranim nijansama. 

Od luksuznih brendova do onih drogerijskih, postoji hidratantni balzam za usne u boji za svakoga! Balzami za usne u boji mogu se koristiti samostalno na usnama, ali i u njegujućoj kombinaciji s olovkom ili ružem u jačoj, više pigmentiranoj boji.

U nastavku pronađi 10 balzama za usne u boji koji će tvoje usne učiniti mekima i nahranjenima. Neki od njih omiljeni su u beauty zajednici već godinama, dok su drugi noviji balzami koji su također pronašli svoje mjesto među favoritima.

YSL Beauty Rouge Volupté Shine balzam za usne u boji

Luksuzan hranjivi balzam za usne u boji brenda YSL kremaste je formule obogaćene uljima koja se predivno upija u usne i ostavlja glatki i sjajni sloj. Dolazi u nekoliko srednje pigmentiranih nijansi savršenih za ljetne večeri!

Balzam za usne u boji | Autor: Douglas Douglas YSL balzam za usne u boji

YSL Beauty Rouge Volupté Shine, 279 kn

Dior Lip Glow balzam za usne u boji

Dior Lip Glow dolazi u šest luksuznih nijansi koje će tvojim usnama pružiti hidrataciju i svježinu. Nijanse se prilagođavaju pH vrijednosti tvojih usana za jedinstvene nježne ružičaste nijanse.

Balzam za usne u boji | Autor: Douglas Douglas Dior balzam za usne u boji

Dior Lip Glow, 253 kn

Burt's Bees balzam za usne u boji

Balzam za usne u boji brenda Burt's Bees ima legendaran status među ovakvim proizvodima. Sadrži pčelinji vosak, sastojak po kojem je brend poznat te koji u balzam donosi hidrataciju.

Također, u Burt' Bees balzamu za usne u boji pronaći ćeš i druge hranjive sastojke poput shea maslaca i biljnih ulja. Dolazi u šest prozirnkastih nijansi koje će savršeno naglasiti svaku boju usana.

Balzam za usne u boji | Autor: amazon.com amazon.com Burt's Bees balzam za usne u boji

Burt's Bees balzam za usne u boji, 45,75 kn 

Revlon Colorburst balzam za usne u boji

Revlon Colorburst balzam za usne u boji dugotrajan je te ima jače pigmentirane nijanse, kao i mat završetak. Zapravo je vrlo sličan ružu za usne, uz to što ima dodane vrijednosti shea, mango i kokosovog maslaca. Za one koji vole više sjajan finiš, Revlon Colorburst balzam za usne u boji dolazi i u verziji koja nije mat.

Balzam za usne u boji | Autor: zivada.hr zivada.hr Revlon balzam za usne u boji

Revlon Colorburst, 31, 30 kn 

Clinique Chubby Stick Intense njegujući blazam za usne u boji

Slavni Cliniqueov Chubby Stick dolazi u novoj intenzivno hidratizirajućoj verziji s nešto većim pigmentom boje u balzamu. Mango i shea maslac osiguravaju jednak sjaj, no s nešto jačom bojom.

Balzam za usne u boji | Autor: Douglas Douglas Clinique balzam za usne u boji

Clinique Chubby Stick Intense, 215 kn 

Max Factor Colour Elixir Lip Butter balzam za njegu usana u sticku

Balzam za usne u boji iz Max Factora dolazi u 7 nijansi od kojih će svaka jednako istaknuti ljepotu usana i njegovati ih u istom potezu. Ovaj maslac za njegu usana u sticku spaja bogat pigment s iznimno hidratizirajućom formulom koja trenutno ističe usne.

Balzam za usne u boji | Autor: notino.hr notino.hr Max Factor balzam za usne u boji

Max Factor Colour Elixir Lip Butter u sticku 52, 50 kn

Artdeco Color Booster balzam za jačanje prirodne boje usana

Uz Artdeco Color Booster savršeno ćeš istaknuti prirodnu boju svojih usana. Njegova kremasta i hidratizirajuća tekstura na usnama ostavlja nježnan sloj ružičaste boje koji savršeno štiti kožu od isušivanja tijekom cijelog dana.

Sadrži ulje sjemenki moringe te ulja marelice i breskve koja također pomažu kod dodatne hidratacije.

Balzam za usne u boji | Autor: Douglas Douglas Artdeco balzam za usne u boji

Artdeco Color Booster za jačanje prirodne boje usana, 64, 90 kn

Apivita Lip Care hidratantni balzam za usne u boji

Ovaj hidratantni balzam za usne u blagim bojama sadrži pregršt hranjivih sastojaka koji sprječavaju isušivanje osjetljive kože, pružaju zaštitu usana te im daju mekoću. Ekstrakt crnog ribiza, maslinovo ulje, pčelinji vosak, kakao i shea maslac te ricinusovo ulje i jojoba samo su neki od hranjivih sastojaka.

Balzam za usne u boji | Autor: notino.hr notino.hr Apivita balzam za usne u boji

Apivita Lip Care hidratantni balzam, 44 kn

Estée Lauder Pure Color Envy Color Replenish hranjivi i hidratantni balzam za usne u boji 

Luksuzna njega usana koja dolazi u Estée Lauder Pure Color Envy balzamu za usne u boji intenzivno će hidratizirti tvoje usne te na njima stvoriti jedinstvenu nijansu s obzirom na pH tvojih usana.

Balzam za usne u boji | Autor: Douglas Douglas Estée Lauder balzam za usne u boji

Estée Lauder Pure Color Envy Color Replenish hranjivi i hidratantni balzam 270, 40 kn

Benefit Cosmetics California Kissin' Colorbalm hranjivi balzam za usne

Balzam za usne Benefit Cosmeticsa, California Kissin' Colorbalm, njegujući je balzam za usne u čak 16 prekrasnih nijansi. Njegov moćan sastojak je hijaluronska kiselina koja usne održava mekanima i hidratiziranima.

Balzam za usne u boji | Autor: Douglas Douglas Benefit Cosmetics balzam za usne u boji

Benefit Cosmetics California Kissin' Colorbalm hranjivi balzam, 185 kn

Mat ruževi Možda vas zanima Najbolji mat ruževi: Uz ove će ruževe tvoje usne uvijek izgledati savršeno! Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: @burtbees

Komentari 0