Beauty
Audrey updo frizura

Audrey Hepburn punđa, omiljena je jesenska frizura s daškom nostalgije

  • 'Audrey updo' ili 'punđa u stilu Audrey Hepburn', hit je na društvenim mrežama
  • No nose je i brojne slavne dame - sve skupa, malo je reći da je popularna
  • Otkrit ćemo ti kakva je to frizura, te zašto je nositi i kako je dočarati

Znaš li što je gotovo jednako sentimentalno i ugodno kao jesen? Nostalgija. Zato nas najnovija trendovska frizura, punđa Audrey Hepburn pogađa i oduševljava kada su u pitanju aktualni trendovi za kosu. Nudi stil koji u potpunosti odgovara trenutačnom raspoloženju: Savršena je za jesen i krije dozu starinskog šarma (bonus!).

Što je punđa Audrey Hepburn?

Preuzevši ime po najpoznatijoj 'podignutoj frizuri' Audrey Hepburn, stil je inspiriran onim Audrey kao Holly Golightly u 'Doručku kod Tiffanyja'. Potaknula je cijelu generaciju homage frizura u vrijeme kada se pojavila 1961. godine, a čini se da sada dobiva potpuno novi život sa slavnim osobama koji je posvuda nose.

Ovako podignuta kosa savršena je za sezonu visokih ovratnika i dobro pristaje uz elegantne djevojačke stilove, uz karirane mini suknje, tajice i balonere. Upravo tako ju je nosila Hailey Bieber u nedavnom jesenskom izdanju koju je pokazala na Instagramu. 

Možda vas zanima Kopče za kosu praktičan su detalj s kojim uvijek imamo frizuru. Evo najljepših Rubrika Moda Moda

Evo 6 naših omiljenih načina kako nositi punđu Audrey Hepburn

Kompaktno i slatko

Hailey je uzela osnovnu strukturu Audreyine ikonske frizure i pretvorila je u ležerniju, moderniju inačicu.

Audrey updo frizura | Autor: Instagram @halleybieber Instagram @halleybieber Audrey updo frizura

Nježno i romantično

Gornji dio je labavo smotan, ali ostaje uredan i čvrst, dok ležerni, valoviti pramenovi stvaraju romantiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Cho (@jennychohair)

Twist 90-ih

Khloein frizer, Andrew Fitzsimons, uzeo je retro oblik i dao mu prizvuk iz 90-ih, držeći šiške sprijeda uglađenima i ravnima.

Lijepo i uglađeno

Ovo je lijepo, dotjerano i uglađeno, ali ne daje dojam da je prevelike strogoće zahvaljujući opuštenim dijelovima oko ušiju i kosom sprijeda, što čini ovu frizuru malo više cool i ležernijom.

Veliko i odvažno

Emily Rayatkowski nosi ovu drsku frizuru. Hrabra je i bez pardona, ali je ujedno i lijepa te živahna. A lako je možeš dotjerati uz ovratnik i traperice.

Mekano i lepršavo

Ovaj stil je i dalje  prilično uredan, ali gornji zavijen je u krug na zanimljiv način, smještajući ovu frizuru na pola puta između punđe Audrey Hepburn i francuske twist frizure. 

frizure kakve nose Skandinavke Možda vas zanima 5 frizura koje Skandinavke obožavaju - evo inspiracije za isprobavanje novog stila Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @halleybieber

Komentari 0