Beauty
Ariana Grande

Dva nova parfema Ariane Grande inspirirana su modom i mirisima 60-ih

  • Ariana Grande, osim uspješne pjevačke karijere, sve češće spominje su i u beauty krugovima 
  • Naime, pjevačica je već odavno lansirala vlastiti parfem, a nedavno i liniju šminke
  • Nedavno je predstavila dva nova parfema: upoznaj Mod dvojac

Ariana Grande je u posljednje vrijeme jako zaposlena sa svojim beauty biznisom, a i obojila je kosu u plavu boju za dolazeću ulogu Glinde u filmskoj adaptaciji mjuzikla 'Wicked', te je lansirala vlastitu liniju šminke, r.e.m beauty. I naravno, tko bi mogao zaboraviti njezinu liniju mirisa, s mirisima kao što su Cloud i God Is a Woman koji su neprestano hit na TikToku. Sada je dobitnica Grammyja dodala još jedan parfem u svojoj ponudi, prvi do mirisa, Mod, koji je na tržištu od 1. prosinca. 2022. godine. 

Možda vas zanima 7 kolonjskih voda za muškarce po kojima će mirisati 2023. Rubrika Beauty Beauty

Kolekcija

Duo se sastoji od dva mirisa, Mod Vanilla i Mod Blush, koji svojim luksuznim mirisima i modernim dizajnom dočaravaju odvažnost. „Kolekcija Mod je uzbudljiva evolucija za portfelj mirisa Ariane Grande“, objašnjava Noreen Dodge, direktorica marketinga Luxe Brands, s kojom je pjevačica surađivala za mirise. „Način na koji smo kreirali mirise predstavlja ono što ja osjećam kao budućnost parfema; jednostavnost i luksuz ukorijenjen u prirodu. Dizajn, kampanja i mirisi su prekrasan moderan zaokret u kojem obožavatelji mogu uživati“. 

Dakle, zašto dva mirisa? Grande kaže u izjavi: „Doista sam željela učiniti nešto drugačije i uzbudljivo za svoje fanove lansiranjem dva nova mirisa odjednom, i nadam se da će ih voljeti kao moj tim, prijatelji i ja“. 

Inspiracija

„Iznimno sam uzbuđena što lansiram svoj prvi dvostruki miris, Mod Vanilla i Mod Blush“, objašnjava Grande. Marka kaže da inspiracija za ovu kolekciju proizlazi iz britanske modne subkulture koja je bila živa s hrabrim bojama i groovy dizajnom u Londonu kasnih 60-ih. Ako trebaš referencu za tu modnu kulturu, potraži bandove poput The Beatlesa i ikone poput Twiggyja.

„Mod dizajn boce je moderna zdravica za modni etos nakon sredine stoljeća“, kažu iz branda. „To je nešto odvažno te napravljeno na skulpturalan način s formom, laganim, suptilnim krivuljama koje stvaraju zaobljeni modni oblik u kojem nijedna strana ne izgleda isto“. 

Mirisne note

Grande otkriva da su ona i njezin tim prošli kroz nekoliko krugova testiranja kako bi dobili prave formule: „Prošli smo kroz mnogo, mnogo bočica! Mod Vanilla i Mod Blush brzo su postali dva moja favorita u našoj prekrasnoj obitelji mirisa.“

Kao i svaki veliki miris, kolekcija MOD nudi izražajne gornje, srčane i bazne, donje note koje se otvaraju tijekom dana.

Mod Vanilla

Ako si ljubiteljica dubokih, dekadentnih aroma, razmisli o Mod Vanilla Eau de Parfum. Ovaj miris sadrži gornje note šljive, mošusa i frezije za trenutačnu dubinu voćnih i cvjetnih mirisa. Srce Mod Vanilla mirisa uključuje maslac irisa i bijele praline, unoseći bogatu toplinu u miris. Nasuprot tome, bazne note vanilije, prerađenog kakao maslaca i papirusa ostaju na koži tijekom dana.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Mod Blush

S druge strane, Mod Blush Eau de Parfum nudi bezbroj cvjetnih nota, pretvarajući ovaj miris u dekadentni buket. Miris sadrži gornje note talijanskog bergamota, marakuje i tamne maline za voćni početak, a srce ovog mirisa od latica ruže, magnolije i kruške nadoknađuje slatke mirise svojom cvjetnom dubinom. Kako bi još više produbile ovaj miris, bazne note ambroksa, dreamwooda i mošusa dodaju drveni dodir i uzemljuju ovaj miris.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Mod Collection je dostupna za kupovinu na Ulta.com, po cijeni od 68 dolara (481.10 kn). 

Možda vas zanima Najbolji ženski parfemi za 2023. godinu: 5 mirisa koje stručnjaci najčešće preporučuju Rubrika Beauty Beauty
Photo: Ariana Grande frangrance

Komentari 0