Beauty
Svečana frizura na brzinu

7 svečanih frizura koje možeš napraviti sama - i to u zadnji čas!

  • Nova godina je pred vratima, a još nemaš ideju za frizuru? Ili još gore - ne misliš je niti raditi!
  • Što god mislila, red je da u novu godinu ušećeš s lijepom frizurom koja miriše na glamur. Koju ćeš napraviti - sama!
  • Donosimo ti 7 brzinskih prijedloga predivnih, a jednostavnih frizura

Doček Nove ili neka druga svečana prigoda savršen su trenutak za odlazak frizeru. No što kada nemaš vremena ili volje? Ili su svi frizeri već prekrcani? Ili ti se ne daje jednostavno novac da zabistaš samo jednu večer? Tada možeš  uzeti stvar u svoje ruke i brzinski napraviti frizuru koja će izgledati kao iz salona! Donosimo ti sedam prijedloga za svečane frizure s kojima ne možeš pogriješiti, čak i ako misliš da nemaš talenta za oblikovanje kose.

A uz njih će svaki tvoj outfit izgledati bolje, no, ono najvažnije, i ti ćeš se bolje osjećati. A znaš da je vrijeme, osobito nakon posljednje gotovo dvije godine usporenog ritma i minimalnih izlazaka. Čak ako i ovu Novu misliš dočekati na kauču - dočekaj je sa stilom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bobby Eliot (@bobbyeliot)

1. Rajf

Vrhove kose tijekom sušenja samo uvrni kako bi dobili zanimljiv oblik. Sve što trebaš je zatim u kosu staviti rajf i look upotpuniti velikim naušnicama. I spremna si!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bobby Eliot (@bobbyeliot)

2. Glamurozni valovi

Sve što je potrebno je oprana kosa i nekoliko valova koje ćeš napraviti uz pomoć četke i fena.

bob frizura Možda vas zanima 3 frizure koje odgovaraju ženama svih dobnih skupina i idu uz svaki oblik lica Rubrika Beauty Beauty

I voila - tvoja svečana frizura je gotova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bobby Eliot (@bobbyeliot)

3. Lagani valovi

Ako ispleteš nekoliko pletenica ujutro kosa će do večeri biti ispunjena laganim valovima koji su savršen odabir i za glamuroznu večer zabave kao i za ostanak kod kuće.

4. Mašna u kosi

Ako se odlučiš na vezanje kose, spoji je na stražnjem dijelu uz pomoć jedne ili dviju traka ili mašnica. Jednostavna, brza i elegantna frizura je spremna!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAT THOMPSON (@kattthompson)

5. Pletenica kao traka za kosu

Jedna od najejdnostavnijih, a efektih frizura je zasigurno ova. Ispleti pletenicu koju ćeš postaviti poput trake za kosu, a ostatak kose ostavi raspuštenim.

Možda vas zanima Sjećaš li se bixie frizura iz 90-ih? Kažu da će ovaj spoj boba i pixieja biti it trend 2022. Rubrika Beauty Beauty

Odlučiti se možeš i za ravnu kosu ili je pak nakovrčati.

6. Niski rep

Što kažeš na niski rep i efekt mokre kose? Kosu možeš u potpunosti priljubiti uz glavu i na vrh dodati šljokice, a ako ne želiš tipični niski repić, te pramenove možeš i nakovrčati.

7. Visoki rep s trakom

Možda je tvoj odabir ipak visoki rep? Odlično, kosu sveži gumicom i na nju dodaj satensku trakicu od koje ćeš napraviti mašnicu ili je ostavi da vijori. Izvući možeš i nekoliko pramenova koji će ti uokviriti lice.

Photo: Instagram@justiemarjan

Komentari 0