Beauty

7 seruma za rast trepavica koje preporučuju i oftalmolozi - zaista će ih produžiti i kreirati divan volumen!

Ako već neko vrijeme sanjaš o transformaciji svog pogleda, točnije o punijim i dužim trepavicama, onda si došla na pravo mjesto. Serumi za rast trepavica tajno su oružje kojemu se mnogi okreću u ovoj situaciji, a mi smo ovdje da ti obratimo pozornost na sve one trenutno vrhunske proizvode na tržištu.

Možda vas zanima Jesi li čula za "suhi šampon" za trepavice? Odličan je za osvježavanje maskare tijekom dana! Rubrika Beauty Beauty

Top 7 seruma za rast i volumen trepavica

Serumi koji obećavaju da će poboljšati trepavice, pružit će im duljinu i volumen koji smo oduvijek željele. Shvaćamo da su svačije potrebe jedinstvene i to smo uzeli u obzir. Naš izbor uključuje niz proizvoda koji ispunjavaju mnoge ciljeve, bilo da želiš popraviti štetu nakon dugotrajnog nošenja umjetnih trepavica, potaknuti rast svojih prirodnih trepavica ili im dodati prirodni volumen - postoji proizvod za svakoga. U nastavku možeš naći neke od najboljih seruma, kao i detaljno objašnjenje njihovih sastojaka, učinaka i načina njihove upotrebe za optimalne rezultate. Ovo je 7 seruma za rast trepavica (neki i obrva!) koje preporučuju i oftalmolozi.

The Ordinary MultiPeptide Lash and Brow Serum

 | Autor: Foto: Douglas (16,89 €)

Ako tvojim trepavicama i obrvama treba malo ljubavi, ovaj multi-peptidni serum za trepavice i obrve djeluje na rast i povećanje volumena trepavica i obrva. Dovoljno je prijeći ovim koncentriranim, laganim serumom preko trepavica i obrva kako bi postigla ozbiljno dobre rezultate. Prožet kompleksom od četiri peptidne tehnologije i impresivnih 11 ključnih aktivnih sastojaka, ovaj tretman kreira voluminozne trepavice i obrve koje izgledaju zdravo i snažno.

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner (zaliha za 3 mjeseca)

 | Autor: Foto: Cult Beauty (111,87 €)

Možda vas zanima U drogerije je stigla nova Maybelline maskara za nestvarni volumen i maksimalnu dužinu trepavica Rubrika Beauty Beauty

RevitaLash Advanced poboljšava izgled trepavica s dramatičnim i uvjerljivim učinkom. Uz patentiranu mješavinu znanstveno napredne tehnologije i biljaka, ovaj dnevni tretman potiče snagu, otpornost i gipkost trepavica, smanjujući vjerojatnost lomljenja i rješavajući vidljive znakove starenja, stresa i lomljivosti trepavica. Visokoučinkoviti BioPeptin Complex (poznat i kao koktel peptida i biljaka) svaku trepavicu natapa vlagom, dok antimikrobna formula ostaje točno tamo gdje si ju i nanijela - bez klizanja s lica ili u oči. Svojim djelovanjem i rezultatima koje pruža, ovaj je serum zaradio 26.000 ocjena od 5 zvjezdica, od brojnih zadovoljnih korisnika.

Benefit Eyes Whoop Lash Enhancing Serum

 | Autor: Foto: Notino (50,10 €)

Svi želimo trepavice na kojima bi nam čak i Bambi pozavidio, a Benefit Whoop Lash Enhancing Serum je jedan odličan odabir za postizanje brzih rezultata i trepavica koje izgledaju voluminoznije i zdravije. Uz prilagođenu mješavinu biljnih ekstrakata (cvijet hibiskusa i ekstrakte šafranike), proteina riže i biotina, uz provitamin B5, Whoop Lash Enhancing Serum pomaže da trepavice izgledaju dugo i sjajno, a istovremeno su i regenerirane. Sadrži i delikatne mirisne note magnolije, tropskog jasmina i sandalovine, a još uvijek je prikladan za osjetljive oči i kreiranje izgleda trepavica o kakvima sanjamo.

Vichy Laboratoires LiftActiv Serum 10 Eyes & Lashes

Možda vas zanima Stigao je viralni L'Oréal skin tint i košta samo 10 eura - naglasak na sjaju kože je veći no ikad! Rubrika Beauty Beauty

2-u-1 proizvod za oči, ovaj serum tretira fine linije i bore oko očiju te jača trepavice pomoću mješavine ceramida i hijaluronske kiseline. Jedna zadovoljna korisnica je istaknula da je ovo pravi game changer za umorne oči i trepavice! Uz ovaj proizvod će ti trepavice eksponencijalno rasti - do te mjere da nećeš moći vjerovati svojim očima! Uz to, on smanjuje vidljivost podočnjaka.

Shiseido Full Lash Serum

 | Autor: Foto: Makeup.hr (39,11 €)

Ako se boriš s tvrdoglavo kratkim trepavicama i rijetkim obrvama, ova je formula savršeno pojačanje za tvoj ritual ljepote. Obogaćena je argininom koji pomaže obnoviti stanje svake dlake. Jednostavno se prijeđe aplikatorom preko gornje i donje linije trepavica, kao i kroz obrve, kako bi došla do prekrasno gustih, punih dlačica. Ova se formula može koristiti i prije nanošenja šminke.

Kosas GrowPotion Fluffy Brow + Lash Boosting Serum

 | Autor: Foto: SpaceNK (46,00 €)

Možda vas zanima Zahvaljujući ovoj drogerijskoj CC kremi koža će ti blistati kao da si bila na skupom tretmanu lica Rubrika Beauty Beauty

Preobrazi svoje obrve i trepavice uz Kosas GrowPotion Fluffy Lash + Brow Boosting Serum. To je clean proizvod s 97% prirodno dobivenim sastojcima koji hrane i jačaju trepavice i obrve. Kosas serum sadrži tri peptida koji pomažu povećati duljinu i debljinu dlačica, dok ih veganski keratin hrani i podebljava. Tu je i hijaluronska kiselina koja hidratizira i regenerira dlačice, a provitamin B5 pomaže u promicanju sjaja. Lako se nanosi s priloženim aplikatorom, a preporučuje se korištenje svaki dan.

Olaplex Lashbond Building Serum

 | Autor: Foto: Notino (64,80 €)

Otkrij proizvod za rast trepavica koji je kreiran uz snagu znanosti i znanje stručnjaka, zahvaljujući kojima možemo imati savršen pogled. Naime, serum za jačanje i rast trepavica Olaplex Lashbond kombinira oboje. Osiguraj si željene dugačke i jake trepavice koje će savršeno uokviriti i naglasiti tvoje oči. Ovaj serum sadrži Olaplex Peptide Complex, patentiranu mješavinu peptida, Olaplex Bond Building Technology koji poboljšava kožnu barijeru oko linije trepavica i  hijaluronsku kiselinu koja hrani i hidratizira trepavice.

Možda vas zanima U dm je stigao novi tekući puder koji savršeno matira, ali i hidrira kožu lica - košta samo 11,25 eura! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @fabienne.bethmann

Komentari 0