Beauty
celebrity beauty brendovi

7 beauty brendova iza kojih stoje celebrityji: koji se proizvod najviše isplati isprobati?

  • Brojni celebrity beauty brendovi pokrenuti su tijekom posljednjih godina, a slavno ime koje stoji uz proizvode jamči im popularnost
  • Rihanna, Jessica Alba i Drew Barrymore samo su neke od holivudskih zvijezda čiji su uspješni celebrity brendovi stekli poseban status u beauty zajednici zahvaljujući kvalitetnim proizvodima
  • No, postoji i mnoštvo drugih celebrity brendova, čak i onih nedavno osnovanih, čije proizvode također vrijedi isprobati

Važnost njege kože, pravilne skincare rutine i kvalitetnih makeup proizvoda nikad nije bila više naglašavana, a brojni celebrityji nakon suradnji s poznatim beauty brendovima kao ambasadori, ovaj su trenutak iskoristili za lansiranje vlastitih beauty brendova.
Rihanna, Drew Barrymore, Gwyneth Paltrow i Miranda Kerr među prvima su prije nekoliko godina doživjele veliki uspjeh sa svojim brendovima, a brojni su celebrityji nakon njih slijedili njihov primjer svojim beauty i wellness brendovima.

Mnogi od proizvoda tih celebrity brendova postali su obožavani makeup i skincare favoriti brojnih beauty influencera zbog svoje kvalitete i učinkovitosti, koje sežu dalje od samog imena celebrityja koje prodaje proizvod.

U nastavku donosimo primjere uspješnih celebrity beauty brendova čije proizvode vrijedi isprobati, kao i prijedloge njihovih obožavanih proizvoda.

Selena Gomez: Rare Beauty

Beauty brend pjevačice i glumice Selene Gomez stvoren je kako bi se borio protiv nerealnih standarda ljepote u beauty industriji, slavio individualnost i pokrenuo razgovore o konceptima ljepote i povezanosti s mentalnim zdravljem. Dermatološki testirani proizvodi, sigurni za korištenje i na osjetljivoj koži, od ruževa i sjenila do hidratantnih krema i umirujućeg spreja za lice, osvojili su beauty entuzijaste, no jedan se posebno ističe.

celebrity beauty brendovi | Autor: Instagram @rarebeauty Instagram @rarebeauty Selena Gomez Rare Beauty

Riječ je o tekućem rumenilu Soft Pinch, koje dolazi u mnoštvu predivnih nijansi namijenjenih za sve tonove kože, a njegova posebnost je u izrazitoj pigmentiranosti i dugotrajnosti. 

celebrity beauty brendovi | Autor: feelunique.com feelunique.com Rare Beauty, Soft Pinch tekuće rumenilo, (24,64 eur)

Rosie Huntington-Whiteley: Rose Inc

Chic, ekološki osviješten i inkluzivan, beauty brend Rosie Huntington-Whiteley, Rose Inc, vrlo brzo je postigao veliki uspjeh. Rose Inc proizvodi imaju inovativne nekomedogene formulacije, koje su dobre za kožu, ali i okoliš. Estetika brenda je minimalistički luksuz, a pakiranja proizvoda jednostavna i sofisticirana.

celebrity beauty brendovi | Autor: Instagram @roseinc Instagram @roseinc Rosie Huntington-Whiteley Rose Inc

Proizvod koji se najčešće navodi kao favorit među beauty proizvodima ovog brenda, ima mogućnost dvojne upotrebe, a riječ je o pigmentiranom Blush Divine Radiant kremastom rumenilu za obraze i usne koje dolazi u 12 predivnih nijansi.

celebrity beauty brendovi | Autor: Rose Inc Rose Inc Blush Divine Radiant, kremasto rumenilo za obraze i usne, (29,84 eur)

Ariana Grande: r.e.m. beauty 

Lansiran u studenom 2021., beauty brend Ariane Grande relativno je nov na tržištu, a pjevačica je za Allure rekla kako je brend projekt koji je "tako iskren i istinit za mene i moj život". Svaka nova kolekcija brenda podijeljena je u "poglavlja" pa je tako prvo poglavlje bilo fokusirano na makeup proizvode, drugo je predstavilo skincare, dok se treće koncentriralo na bazne proizvode za lice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

Budući da je poznata po svojem upečatljivom makeup looku s eyelinerom, jedan od najprodavanijih proizvoda r.e.m. beautyja je at the borderline eyeliner raskošne crne boje s aplikatorom koji omogućava lako nanošenje i preciznost. 

celebrity beauty brendovi | Autor: rembeauty.com rembeauty.com At The Borderline eyeliner, (23,00 eur)

 

Nars kozmetika Možda vas zanima Sve kultne proizvode beauty brenda Nars sad možemo kupiti i kod nas, na Notinu Rubrika Beauty Beauty

Halsey: About-Face

Pjevačica Halsey svoj je beauty brend, šarenu makeup liniju, About-Face, također lansirala 2021., a proizvodi su momentalno impresionirali sve koji su ih isprobali. Halsey je naglasila kako je "makeup uvijek bio njen najdraži način izražavanja".

Proizvod koji će voljeti svi obožavatelji mat ruževa je Paint-It mat tekući ruž, koji dolazi u mnoštvu predivnih nijansi, a ističe se svojom dugotrajnom i izrazito pigmentiranom formulom te lakim nanošenjem u samo jednom potezu.

celebrity beauty brendovi | Autor: aboutface.com aboutface.com Paint-It mat tekući ruž, (14,92 eur)

Alicia Keys: Keys Soulcare

Alicia Keys svoj je wellness i beauty brend, lansiran 2021., utemeljila na važnosti brige o sebi. Pjevačica poznata po svojim lookovima bez makeupa, s Keys Soulcare stvorila je ritualnu skincare liniju koja sadrži provjerene kvalitetne tradicionalne sastojke poput manuka meda i hojicha praha, u kombinaciji s modernim favoritima poput hijaluronske kiseline i ceramida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys)

Jedan od hvaljenih proizvoda Keys Soulcarea je Truly Becoming Multi-Benefit serum s peptidima za fine linije i bore. Pomlađuje lice i koži pruža hidrataciju pomoću hijaluronske kiseline, ekstrakta morske trave i aminokiselina.

celebrity beauty brendovi | Autor: keyssoulcare.com keyssoulcare.com Truly Becoming Multi-Benefit Peptide serum, (39,00 eur)

Pharell Williams: Humanrace

Beauty linija slavnog glazbenika i producenta, Pharella Williamsa, Humanrace, stvorena u suradnji s njegovom osobnom dermatologinjom, Elenom Jones, lansirana je 2020. Kvalitetna formulacija proizvoda osigurala im je momentalnu popularnost, a nedavno su predstavili i proizvode za zaštitu od sunca.

celebrity beauty brendovi | Autor: Instagram @humanrace Instagram @humanrace Pharrell Williams Humanrace

Među bestselerima ovog brenda nalazi se set od tri proizvoda, za trominutnu skincare rutinu uz pomoć rižinog praha za čišćenje lice koji se pretvara u pjenu i čisti kožu te joj pruža hidrataciju, pilingom s enzimom lotosa koji zaglađuje i obnavlja kožu te hidratantnom kremom kao završni njegujući korak. 

celebrity beauty brendovi | Autor: Ssense Ssense Humanrace Routine Pack Three Minute Facial, (134,29 eur)

Venus Williams EleVen

Slavna tenisačica svojom je linijom proizvoda za zaštitu od sunca, EleVen, koji pripadaju istoimenom brendu, stvorila čisto formuliranu, mineralnu liniju za sve tonove kože. 

celebrity beauty brendovi | Autor: Instagram @elevenbyvenus Instagram @elevenbyvenus Venus Williams EleVen

Najprodavaniji proizvod, hidratantna krema Ace The Day sa SPF-om 30 štiti i hidratizira kožu svojom brzoupijajućom, nekomedogenom formulom, koja ne ostavlja bijeli trag.

celebrity beauty brendovi | Autor: elevenbyvenuswilliams.com elevenbyvenuswilliams.com Ace The Day losion za lice, (35,44 eur)

Možda vas zanima Gua sha kamen ublažava bore, smanjuje podbuhlost, čisti toksine... Što treba znati? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @roseinc

Komentari 0