Beauty

5 skincare proizvoda s manuka medom kojima resetiramo kožu ususret proljeću

  • Manuka med bogat je antioksidansima i poznat po svojim protuupalnim i antibakterijskim svojstvima
  • Ovaj sastojak štiti, hidrira i hrani kožu za ljepši i blistaviji ten
  • Donosimo 5 proizvoda s manuka medom (od umivalice i krema do maski za lice) kojima možeš njegovati svoju kožu ususret novoj sezoni
  • Pročitaj više: 5 savjeta za snažnu kožu koja blista iznutra i izvana - baš kao i ti!

Tijekom ovog prijelaznog razdoblja iz zime u proljeće, našoj koži je potrebna dodatna doza njege i hranjenja. Manuka med, jedinstvena vrsta meda porijeklom s Novog Zelanda, bogat je antioksidansima i poznat po svojim protuupalnim svojstvima koja štite i njeguju kožu. Stoga smo odlučili doznati kojih pet proizvoda za njegu kože, prožetih ovim čudesnim sastojkom, našoj koži mogu pomoći da jednostavno zablista u proljetnoj sezoni.

Možda vas zanima "Inflammaging" je najnoviji pojam u skincare svijetu koji govori o starenju kože - kako ga spriječiti? Rubrika Beauty Beauty

PSA Reset Acai & Manuka Honey Nourishing Cleanser

 | Autor: Foto: Cult Beauty (32,00 €)

Reset Acai & Manuka Honey Nourishing Cleanser idealan je i hranjiv proizvod za čišćenje, posvjetljivanje i obnavljanje kože lica. Antibakterijski manuka med umiruje kožu tijekom čišćenja, a uz pomoć jogurta, prirodno bogatog probiotičkim kulturama i vitaminima A, B, C i E, vrlo brzo se mogu vidjeti prvi rezultati. PSA je također obogatio svoju umivalicu mliječnom kiselinom za nježan piling kože bez izazivanja iritacije. Ako postoje heroji u skincare svijetu, onda je to ovaj proizvod za čišćenje lica.

Trilogy Ultra Hydrating Face Cream

 | Autor: Foto: iHerb (32,84 €)

Poznata po svojim snažnim svojstvima hidracije, ova krema za lice je idealno rješenje za osobe sa suhim i osjetljivim tipovima kože. Obogaćena snažnim manuka medom, koji je poznat po svojim blagotvornim svojstvima, pruža trajnu hidraciju kože, osiguravajući da ona ostane hidrirana tijekom dana. Obnavljajući prirodnu barijeru kože, pomaže i u zaštiti od raznih stresora iz okoliša. Redovitim korištenjem ove kreme možeš očekivati da će tvoja koža biti revitalizirana i izgledati mladolikije.

Možda vas zanima Fara Homidi lansirala je prvi make up proizvod koji je korektor, puder i highlighter u jednom! Rubrika Beauty Beauty

Farmacy Honey Potion obnavljajuća antioksidacijska hidratantna maska

 | Autor: Foto: Cult Beauty (40,60 €)

Ova maska za lice, koja je obogaćena moćnim manuka medom, izvrstan je izbor za one koji traže dubinski hidrirajući i hranjivi tretman kože. Osim toga, ova maska sadrži niz antioksidansa koji pomažu u zaštiti kože od štetnih vanjskih čimbenika. Ova kombinacija intenzivne hidratacije i antioksidativne zaštite ostavlja kožu nevjerojatno mekom i podatnom, vraća joj prirodnu elastičnost i mladenački sjaj.

Antipodes Aura Manuka Honey maska za lice

 | Autor: Foto: Ecco Verde (37,99 €)

Omiljeni proizvod među beauty entuzijastima, Antipodes Aura Manuka Honey maska za lice je savršeno rješenje za brojne probleme s kožom, uključujući hiperpigmentaciju i crvenilo. Manuka med je poznat po svojim vrhunskim antibakterijskim svojstvima, a upravo ta svojstva čine Antipodes Aura Manuka Honey masku za lice izvrsnim izborom i za sve koji se bore s aknama. Redovita upotreba ove maske pomaže uravnotežiti proizvodnju sebuma, čime se smanjuju začepljenja i pojava prištića i akni. Ova bi maska potencijalno mogla biti proizvod za spašavanje kože koji si oduvijek tražila.

Možda vas zanima Parfemi s mliječnim mirisnim notama možda zvuče čudno, ali su prefini, bogati i kremasti Rubrika Beauty Beauty

CosRX Ultimate Moisturising Honey Overnight Mask

 | Autor: Foto: kbeauty.hr (21,10 €)

CosRX u svom asortimanu k-beauty proizvoda također ima izuzetno dobru noćnu masku s manuka medom kao glavnim sastojkom i fantastična je opcija za one koji žele umiriti i hidrirati svoju kožu tijekom spavanja. Hranjiva i hidratantna svojstva manuka meda prodiru duboko u kožu, pružajući intenzivnu hidrataciju koja traje cijelu noć i omogućuje nam da se probudimo s kožom koja nije samo osvježena, već i blistava. Uz to, jednostavno ju je nanijeti na kožu i pruža dokazane rezultate te će s lakoćom postati dio stalne postave skincare proizvoda u našim kupaonicama.

Uključivanje proizvoda za njegu kože s manuka medom u skincare rutinu može značajno poboljšati zdravlje naše kože. Ne samo da pružaju potrebnu hidraciju, već i daju našoj koži prirodni sjaj. Stoga čini formule proizvoda koji su savršeni za pripremu i reset kože uoči proljeća.

Možda vas zanima 3 najpoželjnije frizure ovog proljeća: za bob znamo, koje su preostale dvije? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @_hollyt

Komentari 0