Beauty

5 novih make up proizvoda koji će biti hit u 2019.!

Jesi li i ti uočila da je drogerijski make up, iz godine u godinu, sve kvalitetnijii i sve inovativniji. Nema dvojbe da će i 2019. godina biti preuzbudljiva. Ovo su noviteti koje jedva čekamo!

U protekloj smo godini uistinu uživali u ubrzanom razvoju drogerijskog make upa. Isprobali smo razne stvari koje su nas sasvim ugodno iznenadile: dugotrajne ruževe do 45 kn, najbolje pudere s SPF-om, magnetske trepavice i brojne druge stvari. Dakako, s dolaskom 2019. godine zavirile smo na stranice naših najdražih drogerijskih brendova i istražili što nas novo očekuje na policama. 

WET'N' WILD PHOTOFOCUS COCONUT 3 IN 1 PRIMER WATER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wet n wild beauty (@wetnwildbeauty) on

Popularni drogerijski brend Wet'n'Wild, u kojeg se kunu brojne svjetske blogerice, jednom je objavom najavio nekoliko make up noviteta koji su definitivno probudili našu znatiželju. Osim prekrasne šarene palete sjenila koja nam izgleda jaaako primamljivo, jedva čekamo isprobati Wet'n'Wild Photofocus Coconut 3 IN 1 Primer Water. Iako nije posve jasno o kakvom će točno proizvodu biti riječ ni kakvu teksturu možemo očekivati, na pakiranju je istaknuto kako ovaj primer priprema i osvježava kožu, a može se naći i u ulozi fiksatora. Osim toga, uzbuđene smo i zbog Wet'n'Wild ColorIcon bronzera. Highlighteri iz iste linije su im ludooo dobre kvalitete pa jedva čekamo umočiti naše četkice u ovaj drogerijski proizvod. Nadajmo se da će se na policama naših drogerija naći što prije.

2. MAYBELLINE SNAPSCARA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Maybelline maskare svoj su kultni status već odavno zaslužile. Prisjetimo se samo Maybelline Great Lash maskare, jedne od najprodavanijih maskara na svijetu. Potom je tu i Maybelline Lash Sensational maskara koja definitivno konkurira i trostruko skupljim proizvodima. Ako popisu dodamo i The Colossal Volum' maskaru, moramo li dodatno objasniti da s golemim veseljem iščekujemo dan kad će se na policama naših drogerija pojaviti nova Maybelline Snapscara maskara! Kao uvijek, obećaju volumen i duljinu, a pakiranje nam je stvarno preslatko! 

3. NYX COSMETICS CAN'T STOP WON'T STOP CONTOUR KOREKTOR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup (@nyxcosmetics) on

NYX Cosmetics brend definitivno je osvojio naše tržište. Tome u prilog govori i činjenica da su osvojili čak dvije Value4Money: beauty nagrade (u kategorijama za najbolji puder i najbolji ruž za usne). Poznajući visoku kvalitetu njihovih proizvoda za lice, ali i njihovu pristupačnost svakom džepu, s punim pravom uzbuđeni smo oko njihove recentne najave. Na policama NYX-a uskoro bi se trebao naći NYX Can't Stop Won't Stop Contour Concealer. Riječ je o novom korektoru koji dolazi u čak 24 nijanse i služi posvjetljivanju i konturiranju, a prije svega dvadesetak sati postao je dostupan na NYX webshopu u stranim državama. S uzbuđenjem čekamo! 

4. RIMMEL LONDON STAY MATTE KOREKTOR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rimmel London US (@rimmellondonus) on

Kad su korektori u pitanju, još se jednom novitetu jako veselimo. Riječ je o Rimmel London Stay Matte korektoru koji pripada liniji već jako popularnog pudera u kamenu koji se godinama nalazio svoje mjesto na listi favorita brojnih svjetskih blogerica i zvijezda. Osim toga, popularan je postao i tekući puder iz iste linije. Sudeći po dosadašnjem iskustvu, očekujemo odličnu pokrivnu moć i dugu trajnost! 

5. CATRICE LIGHT CORRECTING SERUM PRIMER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CATRICE Cosmetics official (@catrice.cosmetics) on

Catrice je jedan od onih brendova koji nas definitivno neprestano ugodno iznenađuju svojim pristupačnim novitetima odlične kvalitete. Među stvarima koje su na svom putu prema drogeriji (negdje su već stigle!), nalazi se i Catrice Light Correcting Serum Primer. S obzirom na to da Catrice primeri već dobro kotiraju, ne sumnjamo da bi i ovaj mogao biti ugodno iznenađenje. Osim toga, tko ne bi pao na ovo glamurozno roza pakiranje koje kao da je pobjeglo iz svijeta high-end kozmetike. 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0