Beauty

10 ideja za manikuru u mjesecu ljubavi (i nije sve roza i crveno!)

  • Ako voliš Dan zaljubljenih, možda bi ga mogla obilježiti i manikurom
  • Instagram slike koje ti mogu poslužiti kao inspiracija

Čak i ako nisi fan Valentinova i veljače kao mjeseca ljubavi, inspiracija za manikuru nikad ne može biti na odmet. O trendovima u manikuri koji će biti popularni ove godine smo već pisali, ali svakog mjeseca možemo noktima dodati zanimljive detalje ovisno o dobu godine, ako ti se ne da imati klasične jednobojne nokte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Gallagher (@mixedgemsbeauty) on

Srca, crvena i ružičasta boja i ostale stvari koje nas asociraju na Valentinovo nisu nužne ako ti se ne sviđaju. Detalji mogu biti i u drugim, potpuno suprotnim bojama ili jednostavno igra boja. U pregledu ideja vjerujemo da ćeš pronaći nešto za sebe koji god ti bio stil. 

Možda vas zanima Manikura s bisernim perlicama: novi hit ili ipak ne? Rubrika Beauty Beauty

Crvena srca na noktima mogu pristajati svakom obliku nokta, a na tebi je odabereš onaj koji ti se najviše sviđa i za kojim misliš da ti najbolje pristaje. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Srce na samo jednom ili dva  nokta je za one koji nisu opsesivni fanovi Valentinova, ali ipak vole srdašca i sviđa im se ovaj stil. Tu se ne mora raditi o isključivo crvenoj i ružičastoj boji, prolaze i srebrna, plava, čak i crna. 

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Šljokice, svaki nokat različite boje ili nokti svake ruke u drugoj boji samo su neke od ideja ako se želiš istaknuti. Ovaj tip manikure u svako doba godine super izgleda i ne mora nužno obilježavati jedan događaj. I tu se možeš poigrati bojama, a finalni izgled će biti fora. 

Možda vas zanima Provjerili smo u salonima za manikuru koje nove trendove donosi 2019. Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0