Beauty

Manikura s bisernim perlicama: novi hit ili ipak ne?

U svijetu manikura često iskaču trendovi koji nisu baš praktični, ali jako su fotogenični i atraktivni... Upravo takva je hit manikura s perlama.

U svijetu manikura trendovi se rađaju i umiru svakodnevno. Posljednjih dana društvene su mreže preplavile slike najnovijeg hita - manikure s perlama. Naime, novi pomodni nokti uglavnom su lakirani u nježne boje poput boje kože ili pastelne roza boje, a potom se na nokat lijepe perlice različitih veličina. Rezultat su atraktivni noktići, nema sumnje, ali ova manikura naprosto nam ne izgleda kao nešto što bi preživjelo pošteno pranje suđa, zar ne?  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Ipak, dobar dio pobornica ovog trenda uopće se ne zaustavlja na nježnim bojama i oblicima nokta, već idu na sve ili ništa - i odvažne boje i perlice u isto vrijeme. Nokti s karakterom ili ogledalo neukusa? Prosudi sama!  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Osim toga, trend je evoluirao do te mjere da se perlice posebnom tehnikom umeću sa stražnje strane nokta pa ostaju ''skrivene''. Sama aplikacija, koju smo uspjeli škicnuti na Instagramu, ne izgleda mnogo kompleksnije od običnog nanosa gela, ali tek sad smo izgubili poantu... Perle koje nitko ne vidi?!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sisters Vogue By Lily & Mel (@sistersvogue) on

Još uvijek nismo sigurne je li ovaj trend hit ili promašaj niti znamo bismo li ga (i koliko uspješno!) iznijeli, ali čini se da, u konačnici, ipak najbolje izgleda s kratkim noktima i neutralnim bojama. Ako bismo ga nosili, tako bismo ga nosili. 

Možda vas zanima Provjerili smo u salonima za manikuru koje nove trendove donosi 2019. Rubrika Beauty Beauty  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric
Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0