Beauty

10 beauty popusta s kojima se počastimo povodom Dana žena: Od Skintegre i Kiehl'sa do Braunovih epilatora

U čast Međunarodnog dana žena nudi se mnoštvo kozmetičkih proizvoda po sniženim cijenama. Od njege kože do šminke, proizvoda za njegu kose, preko dodataka prehrani za bujniju kosu do uređaja za oblikovanje kose, postoji nešto za svakoga. Okupili smo 10 najboljih sniženja na jednom mjestu kako bismo ti olakšali snalaženje u ovom moru izbora. Bilo da tražiš savršen dar za nevjerojatne žene u svom životu ili želiš sebi priuštiti neku beauty poslasticu povodom ovog posebnog dana, sigurno ćeš pronaći popust koji vrijedi iskoristiti. U nastavku istraži fantastične ponude i otkrij potencijalne nove favorite u svijetu ljepote!

Možda vas zanima Power dressing kakav znamo je mrtav. Ovako izgleda danas - jer danas smo snažnije nego ikad Rubrika Moda Moda

Skintegra

Povodom Dana žena, možeš naći -20% popusta na cijeli Skintegra & Skinlick asortiman! Vrijeme je da razmaziš svoju kožu s najboljim proizvodima za njegu lica, kože tijela i kose. Potraži svoje must-have proizvode na linku i iskoristi popust do 9. ožujka 2024.

The Body Shop

The Body Shop nam je pripremio -20% popusta na cijeli asortiman, osim na online outlet i poklon setove. Popust traje do 10. ožujka. Svoj novi serum, piling, kremu, umivalicu, najbogatiji maslac za tijelo ili proizvod za njegu usana, možeš naći ovdje.

Medikor

U Medikoru do 9. ožujka možeš pronaći premium beauty uređaje po -20% nižim cijenama uz kod “DANŽENA”. Ponudu pogledaj na linku. Mi već u košarici imamo Liftmie Germanium Beauty Roller, a Rio 60 Second Face Lift je također odličan ulov.

Možda vas zanima Vrijeme je da uživaš kao na plaži - osvoji Nuggela & Sulé South Beach masku za kosu! Rubrika Beauty Beauty

Kiehl’s

Rezerviraj vikend za Friends & Family popuste u Kiehl’su. Počeo je praznik za sve ljubitelje skincare proizvoda, a trajat će sve do kraja tjedna! Iskoristi -20% popusta na cijeli Kiehl's asortiman (izuzevši setove i poklon bonove) i obnovi zalihe svojih omiljenih formula. Popust možeš iskoristiti na www.kiehls.hr ili u jednoj od prodavaonica na sljedećim lokacijama:

  • Arena Centar
  • Centar Cvjetni
  • City Center one West 
  • City Center one Split
  • Supernova Zadar
  • Tower Centar Rijeka

P.S. Buttermask For Lips je na čak -40% popusta!

Beauty Pharmacy

Beauty Pharmacy donosi popuste povodom Dana žena i do -60% na asortiman Uriage proizvoda. Popust traje do 11. ožujka! Promocija vrijedi online i u njihovim specijaliziranim prodavaonicama te se ne zbraja s ostalim popustima ili akcijama.

Možda vas zanima Osvoji Avène Cleanance A.H.A Serum za eksfolijaciju i zaboravi na nepravilnosti kože Rubrika Beauty Beauty

Merz Spezial Hrvatska

Čeka nas posebna ponuda i od Merz Speziala. Možeš naći čak -30% popusta na Merz dražeje i Merz Hair kapsule za kosu. Usavrši izgled svoje kože, kose i noktiju i isprobaj jedan od najomiljenijih dodataka prehrani brojnih žena diljem svijeta, po super cijeni.

L’ADRIA

L'Adria i Pamela ti daruju popust do -40% na jedinstvene skin-care proizvode za tvoj tip kože - još samo danas! Prepusti zdravlje svojeg lica prirodi i odluči se za dubinsku njegu proizvodima na bazi čudotvornih sastojaka iz dubina Jadrana. Na najvećem popustu možeš isprobati poznati L'ADRIA Regenerative Cream koja pruža nevjerojatna regenerativna svojstva čudotvornih morskih algi i morskog kolagena iz Jadrana, jednog od najčišćih mora svijeta, pružajući koži novu ljepotu iz morskih dubina. Unesi kod “PAMELA25” prilikom kupovine i ostvari popust na svoje omiljene L'ADRIA proizvode putem linka.

Možda vas zanima Osvoji Avon Hydramatic Shine ruž i izrazi svoju unutarnju ljepotu vanjskim sjajem Rubrika Beauty Beauty

RR Solutions

Da bi nam dan bio još ljepši, u RR Solutionsu su odlučili pripremiti posebnu ponudu za tebe. Na sve maloprodajne proizvode nude čak -20% popusta. Nemoj propustiti ovu posebnu priliku i sastavi svoju potpunu rutinu za njegu putem linka. Akcija traje samo do 10. ožujka 2024.

Notino

Jedna od naših omiljenih online adresa za kupovinu beauty proizvoda, notino.hr, ima -15% popusta na sve s kodom “woman15” povodom Dana žena. Popust vrijedi 8. ožujka 2024. i ne odnosi se na proizvode na akciji, one koji su na totalnom sniženju, kao ni na proizvode brenda The Ordinary. Ako shopping obavljaš unutar aplikacije popust je -18% uz kod “woman18”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli notino.hr (@notino_hr)

Senzacionalno.hr

Senzacionalno.hr nam je pripremio popust od -30% na odabrane Revlon uređaje za oblikovanje kose, kultno Bio-Oil ulje, ali i losion za njegu kože, a možeš naći i do -35% popusta na Braun epilatore za tijelo i lice. Ove, ali i brojen druge proizvode potraži na popustu povodom Dana žena putem linka. Akcija traje do 10. ožujka.

Možda vas zanima Osvoji OPS Biotics proizvode za njegu lica i zablistaj - jer ovo je tvoj dan! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Canva

Komentari 0