Beauty

Osvoji Avon Hydramatic Shine ruž i izrazi svoju unutarnju ljepotu vanjskim sjajem

  • Iako vjerujemo da svaki dan treba biti jednako posvećen ženama, uoči Međunarodnog dana žena želimo posebno proslaviti sve žene
  • Ovaj poseban dan obilježit ćemo odličnim darovima, a danas imaš priliku osvojiti Avon Hydramatic Shine ruž
  • Odaberi svoju nijansu i pokaži svima kako sjajiš

 

Ako pitate žene zašto nose ruž za usne, reći će vam - kako bi se bolje osjećale u vezi sa svojim izgledom, ali i zato što uživaju u mogućnosti izraziti svoj jedinstveni umjetnički stil. Boje i sastojci su se mijenjali tijekom vjekova, ali svrha nošenja ruža ostaje ista: izražavanje unutrašnje ljepote vanjskim ja. Avon je lansirao novi Hydramatic Shine ruž. Eto nove prilike da uživamo kreirajući vlastiti stil! Novih 15 nijansi, glamurozan sjaj i revolucionarna hidrirajuća hijaluronska jezgra dat će tvojim usnama sjaj i neophodnu njegu.

....i još nešto važno.

Sjajne usne – modni detalj koji je savršen za svaku priliku, bilo da voliš potpunu ekstravagantnost ili minimalni, ali upečatljiv make up. Simbolično, za Dan žena, ružem možeš pružiti i podršku borbi protiv nasilja nad ženama! Kako? Od prodaje posebnog seta, ruž Hydramatic plus kozmetička torbica za borbu protiv nasilja nad ženama, 100 % neto prihoda ide u Avonov fond za borbu protiv nasilja nad ženama. Cijena seta je 18,50 €. Potraži novi Hydramatic Shine ruž u Avonovom katalogu po cijeni od 5,49 €.

 | Autor:

Kako do ove odlične nagrade? Posjeti miss7 profil na Instagramu, pronađi objavu s fotkom Avon ruževa i odradi tri brzopotezna koraka: lajkaj objavu, zaprati @miss7.hr i @avonhrvatska, potom označi osobu koja bi isto zaslužuje ovu nagradu i napiši zašto. I ne zaboravi objavu podijeliti s frendicama, sestrama, mamama, kumama i ostalim dragim ženama u tvom životu kako bi i one imale šansu osvojiti ovu super nagradu. Nagradni natječaj traje do sutra u 12 sati, nakon čega objavljujemo sretnu dobitnicu. Sretno!  

Dobitnica: Petra Maruna Bujas 

Photo: None

Komentari 0