Beauty

Osvoji OPS Biotics proizvode za njegu lica i zablistaj - jer ovo je tvoj dan!

  • Iako vjerujemo da svaki dan treba biti jednako posvećen ženama, uoči Međunarodnog dana žena želimo posebno proslaviti sve žene
  • Ovaj poseban dan obilježit ćemo odličnim darovima, a danas imaš priliku osvojiti OPS Biotics proizvode za njegu lica
  • U paketu se nalazi Omega - Ceramide lipid moisturizer i Vitamin C serum

 

Mi žene smo snažne i ne bojimo se zauzeti za svoje stavove, posebno kada želimo zaštiti svoje najdraže. Isto tako želimo da naša koža bude snažna i otporna na sve izazove koje pred nju stavimo, a u tome će nam pomoći OPS Biotics proizvodi. Za najmekšu kožu koja je istovremeno otporna tu je OPS Biotics Omega - Cermide lipid moisturizer. Obogaćen uljima i ekstraktom sikavice (prirodan izvor silimarina) i uljem Sacha Inchi, ovaj prirodan moisturizer djeluje na obnovu i poboljšanje lipidne barijere kože koja, ukoliko je oštećena ili prirodno slabije funkcionira, ne uspijeva zadržati vlažnost u koži, ona ubrzano isparava, koža stoga vidljivo ubrzano stari, a slaba obrana i zaštita od vanjskih faktora dodatno narušava zdravlje tkiva. A da bi koža imala i prirodnu blistavost, tu je OPS Biotics Vitamin C serum koji je sa snagom punog spektra vitamina C, niacinamida, hijalurona i još mnogo toga prava bomba! Pobjedi bore, posvijetli ten, izbriši mrlje nastale od akni ili sunca i doživi transformaciju svoje kože uz OPS Biotics Vitamin C serum! Psst - paket se od 4. ožujka do 10. ožujka nalazi na -30 % popusta!

 | Autor:

Kako do ove odlične nagrade? Posjeti miss7 profil na Instagramu, pronađi objavu s fotkom OPS Biotics proizvoda i odradi tri brzopotezna koraka: lajkaj objavu, zaprati @miss7.hr i @opsbiotics, potom označi osobu koja bi isto zaslužuje ovu nagradu i napiši zašto. I ne zaboravi objavu podijeliti s frendicama, sestrama, mamama, kumama i ostalim dragim ženama u tvom životu kako bi i one imale šansu osvojiti ovu super nagradu. Nagradni natječaj traje do sutra u 12 sati, nakon čega objavljujemo sretnu dobitnicu. Sretno!  

Dobitnica natječaja je: Dubravka Kršnjavi-Degač

Photo: None

Komentari 0