Supruge vatrenih: prisjetili smo se romantičnih vjenčanica koje su nosile ove ljepotice

Pixsell
Vidi originalni članak
  • I tijekom večerašnje će utakmice protiv Argentine najglasnija podrška našim vatrenima biti ona njihovih odabranica
  • Supruge naših nogometaša uz njih su u onim najsretnijim, ali i najtežim trenucima
  • A mi smo se pak prisjetili onog najljepšeg dana, kako ga mnogi nazivaju, kada su nogometne zvijezde sa svojom odabranicoma uplovile u bračnu luku. Evo kako je to izgledalo

Iako u danima kada igra naša reprezentacija malotko propušta priliku da navija i bodri naše vatrene, njihovi najžešći navijači su upravo njihove obitelji, a prvenstveno njihove supruge koje redovito viđamo na tribinama i bez kojih ne može proći niti jedna utakmica. One su njihova najglasnija i najodanija podrška i s punim ih pravom možemo zvati našom navijačkom velesilom, a mi smo se prisjetili onih najposebnijih i najsretnijih dana, kada su razmijenili bračne zavjete i službeno započeli zajedničko putovanje kroz život.

Luka i Vanja Modrić

Naš kapetan Luka vjenčao se u crkvi Gospe Lurdske u lipnju 2011. godine, a njegova je Vanja za tu priliku odabrala dugu nježnu vjenčanicu od krem čipke A kroja i sandale sa Swarovski kristalima. Buket je bio od bijelih božura, a Luka je više puta priznao da mu je, nakon rođenja sina, to bio jedan od najljepših trenutaka u životu.

Stars Iris, supruga Marka Livaje, imala je uspješnu karijeru modela, prisjetili smo se njenih angažmana

Ivan i Josipa Perišić

Jedan od naših najboljih veznjaka u bračnu je luku uplovio prije deset godina, a prije dvije su godine u Grohotama na Šolti on i njegova srednjoškolska ljubav Josipa svoje zavjete izrekli i u crkvenoj ceremoniji koja je održana u strogoj tajnosti. Za ovu je prigodu Josipa nosila istu haljinu s potpisom  Vivienne Westwood koju je nosila i tijekom prvog vjenčanja.

Dominik Livaković i Helena Matić

Jedan od onih kojem se pripisuje najviše zasluga što je Hrvatska i na ovom prvenstvu dogurala do četvrtfinala naš je golman Dominik Livaković. Vjenčanje njega i njegove dugogodišnje djevojke Helene Matić održalo se ovoga ljeta u njegovom rodnom Zadru, a Helena je tada zablistala u jednostavnoj svilenoj haljini s tankim naramenicama i visokim prorezom na boku te Saeda sandalama Jimmyja Chooa.

Domagoj Vida i Ivana Gugić

Domagoj i Ivana, bivša Kraljica Hrvatske, u bračnu su luku uplovili prije pet godina na divnoj ceremoniji u Istri za koju je Ivana odabrala usku vjenčanicu sirena kroja od bijele čipke, upotpunjenu šlepom i dugim velom, a jedan od najradosnijih dana u životu proslavili i u pratnji svog dvogodišnjeg sinčića Davida.

Mateo i Izabel Kovačić

Pet je godina prošlo otkako su Mateo i Izabel izrekli sudbonosno 'da' na mjestu na kojem su se i upoznali i zaljubili - u Župi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Izabel je nosila predivnu vjenčanicu obogaćenu raskošnim volanima povrh pripijene suknje, s potpisom modne kuće Antonio Riva te raskošnu Cartier ogrlicu i buket crvenih ruža.

Dejan i Anita Lovren

Dejan i Anita vjenčali su se u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici, a godinu dana kasnije i u crkvi Majke Božje Remetske. Anita je tada odabrala divnu pripijenu haljinu od bijele čipke s potpisom Vesne Spose i tijaru koju je nosila uz elegantnu punđu. 

Marcelo Brozović i Silvija Lihtar

Ovaj je par u bračnu luku odlučio uploviti daleko od pogleda znatiželjne javnosti, a vjenčali su se u Velikoj Gorici na Badnjak prije šest godina. Za intimnu ceremoniju u najužem krugu obitelji i prijatelja Silvija je odabrala pripijenu haljinu sirena kroja ukrašenu brojnim slojevima tila i zlatnim detaljima te bundicu od umjetnog bijelog krzna.

Stars Mia Ćurković: Supruga Andreja Kramarića je veterinarka, nema Instagram, jedva se šminka i osvaja jednostavnošću

Andrej Kramarić i Mia Ćurković

Jedan od najsimpatičnijih parova u bračnu je luku uplovio prošle godine kod matičara, a ove su godine uz krstitke sinčića Viktora imali i crkveno vjenčanje. Za ono prvo, Mia je odabrala kratku krem haljinu s dubokim dekolteom i tek vjenčić u kosi, a za ono drugo predivan i elegantan bijeli komplet s potpisom dizajnera Mihana Momose od širokih hlača i gornjeg dijela nalik pripijenoj korzetiranoj mini haljini, ukrašen bijelim cvjetovima.

Marko Livaja i Iris Rajčić

Osam godina dugu ljubavnu priču Marko i Iris okrunili su brakom ovog proljeća, a poznata je manekenka i fitness trenerica za tu priliku odabrala raskošnu haljinu s detaljima od čipke i leđa obučenih u tek delikatni prozirni til, a koju je upotpunila dugim bijelim velom.

Posjeti Miss7.24sata.hr