Procurila šokantna poruka Harveya Weinsteina o Jennifer Aniston: Treba je ubiti

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Vrhovni sud na Manhattanu otpečatio je dokumente prije današnjeg izricanja kazne seksualnom predatoru Harvey Weinsteinu kojem prijeti i do 29 godina zatvora
  • Među degutantnim porukama posebno je uznemirujuć sadržaj o glumici Jennifer Aniston za koju je nekadašnji filmski moćnik rekao da je treba ubiti
  • Radilo se o reakciji nakon što je Weinstein saznao da je National Enquirer planirao objaviti priču u kojoj ga slavna glumica optužuje za napastovanje


Objavom e-mail prepiske između bivšeg filmskog mogula Harveya Weinsteina i njegovog tima na vidjelo su izašle njegove uznemirujuće reakcije na lavinu navoda o nedoličnom seksualnom ponašanju koje su potaknule njegov pad. Između ostalog, posebno je šokantna Weinsteinova izjava o Jennifer Aniston za koju je rekao da je treba ubiti. Radilo se o komentaru koji je Weinstein uputio nakon što je saznao da je National Enquirer planirao objaviti priču u kojoj ga slavna glumica optužuje za napastovanje. 

Life&style Kriv je! Harvey Weinstein osuđen je za seksualno nasilje, ali ne za najteža djela

''Jen Aniston treba ubiti ", napisao je Weinstein u poruci izvršnoj direktorici tvrtke Sitrick za odnose s javnošću, Sallie Hofmeister.

Komentar nekadašnjeg  filmskog moćnika uslijedio je nakon što mu je 31. listopada 2017. Sallie Hofmeister proslijedila e-mail.  U poruci Hofmeister navodi da je National Enquirer planirao objaviti izvještaj u kojem stoji da je Aniston rekla prijatelju da ju je Weinsteinu seksualno napao tijekom snimanja filma 'Derailed' iz 2005. godine.

"Nisam sigurna jeste li vidjeli ovaj. Jennifer Aniston ", napisala  je Hofmeister, prosljeđujući e-mail od Enquirera u kojem su detaljno opisani navodi.

Slika iz djetinjstva Raznježena blagdanima, Jennifer Aniston objavila sliku iz djetinjstva na kojoj je s tatom

Dopisivanje je otkriveno u dokumentima koje je Vrhovni sud na Manhattanu otpečatio prije današnjeg izricanja kazne Weinsteinu kojem prijeti i do 29 godina zatvora nakon što je krajem prošlog mjeseca osuđen za seksualni napad.

Ostala e-mailovi sadrže očajničke molbe koje je Weinstein poslao nekolicini utjecajnih ljudi, uključujući milijardera Jeffa Bezosa i Michaela Bloomberga, tražeći od njih pomoć  u "oživljavanju" njegove raspadajuće karijere i ugleda.

Dokumenti uključuju i zastrašujuće poruke Weinsteinova brata i bivšeg poslovnog partnera Boba Weinsteina, koji je nekadašnjeg filmskog mogula opisao kao "neljudskog patološkog lažljivca’’ koji bi trebao ići u pakao. 

Harvey Weinstein 24. veljače osuđen je na osnovu dvije optužnice - kriminalnog seksualnog čina u prvom stupnju te silovanja u trećem stupnju, našom terminologijom osuđen je za seksualni napad. Ipak, porota sastavljena od pet žena i sedam muškaraca oslobodila ga je dvije najteže optužbe, za predatorski seksualni napad, za što se može dobiti doživotni zatvor, te silovanje s predumišljajem.

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr