Pamela Ramljak pronašla je način kako iskoristiti suprugov kućni ogrtač za koristan beauty trik

Instagram @pamelaramljak Pamela Ramljak
Vidi originalni članak
  • Pamela Ramljak otkrila je novi način kovrčanja kose
  • Pri ostvarenju ovog beauty trika pomogao joj je suprugov kućnui ogrtač!
  • Svoju novu frizuru Pamela je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu, koji su bili oduševljeni

Pjevačica Pamela Ramljak često dijeli detalje iz svog privatnog života sa svojim pratiteljima na Instagramu. Osim fotografija svoje obitelji, ponekad zna podijeliti i neke stvari vezane za modu i ljepotu. Pamela je inače majka dvoje djece, sina Antuna i kćeri Marije.

Pamela modu obožava pa često objavljuje i fotografije svojih modnih kombinacija. Ipak ovog je puta s pratiteljima podijelila novi beauty trik koji je otkrila, a za koji joj je poslužio kućni ogrtač njenog supruga, točnije pojas od ogrtača.

Stars Ponosna mama Pamela Ramljak: “Jučer je Maria rekla svoju prvu rečenicu!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli P A M E L A (@pamelaramljak)

Pamela je objavila video u kojem ju se može vidjeti s njenom inače ravnom kosom uvijenom u kovrče, a otkrila je i trik kako je postigla novu frizuru. “Isprobala sam uvijanje kose s remenom od ogrtača, vrh”, napisala je Pamela uz video, a u opisu je šaljivo dodala “Mužev ogrtač ima novu svrhu“.

U komentarima ispod videa brojni pratitelji ostavili su joj svoje oduševljene komentare, a među njima se našla i Pamelina prijateljica i kolegica, pjevačica Žanamari Perčić. „Wow, pa savršeno“, napisala joj je Žanamari, a među ostalim komentarima pohvala koje je Pamela dobila za svoju frizuru su i „Sjajno“, „Super ti stoji“ i „Super izgleda“.

Stars Pamela Ramljak se raspričala o propuštenim prilikama i novim poslovnim planovima


 

Posjeti Miss7.24sata.hr