Nova, drastično kraća frizura pomladila je Ninu Badrić. Koliko je sretna pokazuju nove i nove objave

@badrich
Vidi originalni članak
  • Ovo je možda najbolja stilska transformacija koju smo vidjeli kod Nine Badrić
  • Svoju dugu i uvijek njegovanu kosu pjevačica je skratila do visine brade
  • Klasičan bob, ali valoviti i s razdjeljkom na sredini odlično joj pristaje. Od nje je učinio, pa gotovo djevojčicu. Ova frizura ju je doslovno pomladila, ne može se poreći

Još su nam mame davale ove savjete: što smo starije, kosa nam treba biti to svijetlija i to kraća. Tamna i preduga kosa u godinama kad više nismo mlade dodatno će nas postarati, jednako kao i vrlo duga kosa (koja može još i stvoriti dojam zapuštenosti ili pak da smo zapele u nekom prošlom vremenu).

Nini Badrić to se nikako nije dogodilo. Iako vječna brineta (s pokojim, uz pomoć prerike postignutim, odlaskom u svijet plavuša) duga, ali njegovana i pomno isfrizirana kosa nikad nije bila minus, ali ovo! Ovo doista drastično skraćivanje kose zaslužno je da su godine kao rukom odnesene nestale.

Moda Nina Badrić zasjala je u elegantnom outfitu koji nas je podsjetio na haljinu Meghan Markle

Nina se ošišala (jesmo li je ikad vidjeli s ovako kratkom kosom? Mislimo da nismo) na bob frizuru i to skraćenu do visine brade. Prvu je sliku objavila prije dva dana, ali snimljena iz daljine. Na njoj se nova frizura vidjela, ali ne i kako Nini dobro stoji.

Uslijedila je još jedna objava, također iz Rima sa sjajnim stylingom premda frizura još uvijek nije bila u prvom planu.

Stars Nina Badrić izgleda i osjeća se bolje no ikad, zahvaljujući posebnom načinu prehrane koji slijedi

A onda i ova najnovija, portret na kojem Nina izgleda poput djevojčice. OK, ovdje je i velik osmijeh, a mladalačkom izgledu pridonosi i to što pjevačica nosi lepršavi, valoviti bob, a ne stroži ravniji. Predobro. Možda najbolja transformacija koju smo kod Nine vidjeli!

Posjeti Miss7.24sata.hr