Moda
Nina Badrić

Nina Badrić zasjala je u elegantnom outfitu koji nas je podsjetio na haljinu Meghan Markle

  • Naša pjevačica uvijek pažljivo bira outfite za nastupe, a ovaj put je oduševila elegantnom modnom kombinacijom u crnoj boji. Kao i uvijek, na Instagramu je za svoj outfit dobila sve pohvale!
  • Haljinu iznad koljena kombinirala je s čizmicama i torbicom koje su krasile srebrne i zlatne zakovice
  • Haljina je dugih (do polovice bedara!) razrezanih rukava zbog čega nas je podsjetila na plašt haljinu koju je Meghan Markle nosila na kraljičinu rođendanu

Poznata pjevačica za svoje koncerte uvijek bira ženstvene i elegantne outfite te na nastupima nosi većinom haljine ili odijela. Na svojem je Instagram profilu Nina podijelila niz fotografija outfita s posljednjeg nastupa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Tako je za nastup u Beogradu odabrala elegantnu crnu kombinaciju koja se sastojala od crne haljine iznad koljena s podignutim ovratnikom i zvonolikim rukavima s prorezima. Neodoljivo nas je podsjetila na haljinu Stelle McCartney koju je Meghan Markle (tada još podobna članica britanske kraljevske obitelji) odjenula sa proslavu 92. rođendana kraljice Elizabete II. Što kažeš?

Ostatak outfita Nina je začinila crnim čizmama i torbicom na kojima su se istaknuli svjetlucavi detalji, odnosno srebrne i zlatne zakovice.

Nika Turković Možda vas zanima Nika Turković u stylish outfitu inspiriranom 90-ima - vrh su ove visoke čizme! Rubrika Moda Moda

 | Autor: cruisefashion.com/theoutnet.com cruisefashion.com/theoutnet.com čizme Alexandre Vauthier, torbica Alaïa

Nina je nosila Alexandre Vauthier model Christie čizme do gležnja sa srebrnim zakovicama na špicu i na potpetici, dok je torbica koju je nosila popularnog vrećastog oblika model Rose Marie, s potpisom brenda Alaïa, izrađena od brušene kože s dodatkom zlatnih zakovica. Cijena torbice na stranici outnet.com je 8905,09 kuna, dok se čizmice koje je Nina nosila na stranici cruisefashion.com prodaju po cijeni od 5322,04 kuna.

Pamela Badžek Možda vas zanima Trendovski outfit Pamele Badžek uključuje nekoliko najvažnijijih komada za jesen Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@badrich
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vanilla

    Ovo vas je podsjetilo na Meghan?Svakakve gluposti pišete.A poziranje Nine ko da se prvi puta fotka pa ne zna što bi sa sobom.