'No Hard Feelings': Jennifer Lawrence našla se u neobičnoj ulozi u svojoj prvoj raskalašenoj komediji

Sony Pictures Entertainment
Vidi originalni članak
  • Jennifer Lawrence kroz mnoge se uloge dokazala kao odlična glumica, a sada ćemo napokon imati prilike vidjeti i koliko je talentirana za komediju
  • Trailer za njezin novi film 'No Hard Feelings' upravo je ugledao svjetlo dana i prema onome što vidimo, djeluje obećavajuće
  • Jennifer glumi problematičnu vozačicu Ubera koja ostaje bez auta te pristaje na dejt s introvertiranim i pomalo čudnim 19-godišnjakaomu zamjenu za automobil i novčanu naknadu

Trailer za No 'Hard Feelings', novi film Jennifer Lawrence, upravo je ugledao svjetlo dana. U punokrvnoj komediji, prvoj u njezinoj karijeri, Jennifer glumi Maddie, ženu koja očajnički želi spasiti svoj dom iz djetinjstva, a koliko je daleko spremna ići da bi u tome uspjela govori činjenica da je spremna na spoj sa sramežljivim 19-godišnjakom, dakako, za određenu cijenu.

Jennifer se u svojoj dosadašnjoj karijeri više puta dokazala kao izvrsna i talentirana glumica pa tako iza sebe već ima tri nominacije za Oscara, ali i kipić dobiven za najbolju glumicu u filmu 'U dobru i zlu'. Iako njezin najnoviji film nije jedan od onih koji bi je doveli do iduće nominacije i kakvog ozbiljnog glumačkog priznanja, svi koji su barem jednom pokušali nasmijati nekoga znaju kako u pitanju nije nimalo lak zadatak pa će svakako biti zanimljivo vidjeti hoće li joj to poći za rukom. Prema onome što smo vidjeli, djeluje obećavajuće.

Life&style Na Netflix sutra dolazi zabavna spooky komedija 'Imamo duha', evo što sve znamo o filmu

U traileru koji je objavio 'Sony Pictures Entertainment' vidimo Jennifer kao problematičnu vozačicu Ubera koja ostaje bez svog automobila, a što znači i izvora prihoda. Suočena s opasnošću gubitka doma u kojem je odrasla, javlja se na neobičan oglas u kojem roditelji (Matthew Broderick i Laura Benanti) nude automobil i novčanu naknadu onome tko će izlaziti s njihovim 19-godišnjim sinom Percyjem (Andrew Barth Feldman) i izvući ga iz ljušture introverta prije odlaska na studij.

Ono što komplicira stvari je sam Percy koji Maddie djeluje kao pravi izazov. Osim što je u početku njezin pokušaj flerta protumačio kao pokušaj otmice, Percy se čini potpuno ravnodušan i nezainteresiran te otporan na sve Maddieine čari zavođenja. Čak i na prijedlog golog noćnog kupanja ima servirano milijun izgovora zašto 'ne'. 

Stars Kate Hudson i Matthew McConaughey dirljivo su proslavili 20. obljetnicu kultne romantične komedije

Iako trailer ne otkiva puno, možemo iščitati između redaka da je Maddie očigledno ipak uspjela pomoći Percyju da stekne više samopouzdanja, ali ga i šarmirati pa tako u jednom trenu na zabavi staje u njezinu obranu, a što rezultira slučajnim udarcem Maddie u vrat.

Nadolazeći film režirao je Gene Stupnitsky koji je zajedno s Johnom Phillipsom napisao scenarij, a budući nam je ovaj dvojac otprije poznat po urnebesnoj komediji 'Good Boys' s trojicom 12-godišnjaka kao glavnim akterima priče, sigurni smo da ćemo se i uz ovaj naslov dobro nasmijati, čim 23. lipnja stigne u kina. 

Posjeti Miss7.24sata.hr