Life&style
Film 'Ghosted'

Izišao je trailer za novu romantičnu komediju 'Ghosted' s Anom de Armas i Chrisom Evansom

  • Chrisa Evansa će ghostati Ana de Armas u nadolazećoj komediji 'Ghosted' 
  • 'Ghostanje' se vidi i u prvom traileru, a to je tek uvod u niz ludih događaja
  • Film je prepun glumačkih zvijezda, a bit će objavljen diljem svijeta 21. travnja na Apple TV+

Objavljen je prvi trailer za novi romantični akcijski film 'Ghosted' pun zvijezda u kojem glume superzvijezde Chris Evans i Ana de Armas. U filmu, koji će biti objavljen na Apple TV+, događaji će započeti kada Sadie (de Armasov ) ghosta Colea (Evans) nakon preslatkog prvog spoja. Romantični špijunski film bit će objavljen diljem svijeta 21. travnja na Apple TV+, prema objavljenom traileru.

Evo o čemu se radi u filmu 'Ghosted'

Dakle, Cole (Evans) vjeruje da je u tajanstvenoj Sadie (de Armas) pronašao ženu svojih snova. Ali nakon, kako on smatra, izvrsnog prvog spoja, Sadie više ne odgovara na njegove brojne poruke. Uvjeren kako su suđeni jedno drugome, Cole putuje u London u potragu za njom, što smatra vrlo romantičnom gestom. Međutim, kada stigne tamo, otkriva da je Sadie zapravo agentica CIA-e.

Možda vas zanima Autorica slavne erotske trilogije 'Pedeset nijansi' otkrila je naslovnicu svog novog 'vrućeg' romana Rubrika Life&style Life&style

Glumačka ekipa filma je odlična

Ovo nije prvi put da se superzvijezde Evans i de Armas pojavljuju zajedno pred kamerama. Već su viđeni zajedno u Netflixovom trileru 'Sivi čovjek' (2022.) i u megahitu 'Nož u leđa' (2019.) redatelja Riana Johnsona. 

 | Autor: Apple TV+ Apple TV+

De Armas je u međuvremenu nominirana za Oscara za svoju izvedbu u Netflixovom filmu 'Plavuša', dok je Evans možda najpoznatiji po ulozi Kapetana Amerike u Marvelovom kinematografskom svemiru.

Glumačku postavu filma 'Ghosted' također čine: Amy Sedaris, Adrien Brody, Tim Blake Nelson, Tate Donovan, Marwan Kenzari, Lizzie Broadway, Mustafa Shakir, Mike Moh, Fahim Fazli, Marisol Correa, Gina Jun, Victoria Kelleher, Sasha Go, Bailey MB, Daniel Eghan i Scott Vogel.

 | Autor: Apple TV+ Apple TV+

Glumac, producent i redatelj Dexter Fletcher režirao je film, a njegove režije uključuju filmove poput 'Rocketman', 'The Offer', 'Eddie zvan orao' i 'Doma je sunčano'. Chris McKenna, Rhett Reese i Paul Wernick napisali su scenarij, a producirali su ga Evans, Reese, Wernick, Jules Daly, David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger.

Možda vas zanima Chris Pine: "Rekli su mi da izgledam kao Rachel iz 'Prijatelja' i bila je to istina" Rubrika Stars Stars
Photo: Apple TV+
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Dobra glumica