Nives u novom seksi izdanju u uskim crnim hlačama, evo kako joj je Severina komentirala izgled

Vidi originalni članak
  • Među mnoštvom objava na Instagram profilu Nives Celzijus posebno se istaknula jedna
  • Seksipilnu kombinaciju Celzijus komentirala je i Severina
  • Iako međusobne poruke potpore u svijetu celebova nisu ništa novo, zanimljivo je kako se radi o Severininom rijetkom komentiranju

Nije ništa novo da nas pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus uvijek iznova uveseljava maštovitim i seksi kombinacijama na društvenim mrežama. Međutim, među posljednjima pronašao se i jedan outfit koji je uspio potaknuti čak i Severinu Kojić da na svoj način pokloni obol seksepilu i pojavnosti Nives Celzijus. 

Instagram prepucavanja Nives Celzijus ima odgovor na prozivku da joj je kupaći kostim neukusan i neprimjeren

Naime, Nives je na svom Instagram profilu nedavno objavila fotografiju na kojoj je svoju lascivnu figuru istaknula uskim crnim hlačama visokog struka te neobičnim topom – spojem oskudnog grudnjaka i dva seksi remena. 
''Kaže Taisha: ''Mama, prestani raditi ruke, izgledaš ko bilderica'', napisala je Nives prenoseći komentar svoje kćeri Taishe. 

Post koji se u mnogočemu ne razlikuje od ostalih objava Nives, za oko je zapeo Severini koja je ostavila komentar. ''Zgodna mačaka!'', napisla je 47-godišnja pjevačica uz emotikom sa srcima. 

I sve bi to bilo sasvim uobičajeno u manirama javne podrške i lajkanja, da nismo zapazili kako Severina izrazito rijetko, gotovo nikada, na ovaj način ne komentira objave. 
Estradna kolegijalnost ovih dvaju pjevačica, izgleda, dobiva dublje korijenje. 

Međusobna podrška

Severin odgovor, pak, mogao bi biti i svojevrsna reakcija na mnoge poruke podrške koje je Nives poslala 47-godišnjoj pjevačici.
Podsjetimo, Nives je bila i jeda od celebova koji su uputili riječi podrške Severini Koić nakon što je Općinski građanski sud u Zagrebu donio privremenu mjeru prema kojoj će maloljetni sin Severine Kojić živjeti s ocem Milanom Popovićem. U svojoj poruci na Storyju Nives je emotivno dala bezrezervnu podršku. 

Sudski spor Severina Kojić ne skriva svoju tugu: "Znaš, sine to su samo neki papiri koje je netko ispisao"

“Severinin koncert. Čujem dječji glasić kako viče ‘Mama, mama’. Bilo je nešto toliko emotivno u tom glasiću da sam morala da pogledam. Slika koja bi otopila i najledenija srca, Aleksandar koji se smiješi i plješće i gleda svoju mamu na bini pun ljubavi i ponosa. Pomislila sam: ‘Nadam se da i mene moja djeca tako gledaju’. Iskreno, narednih pet minuta imala sam borbu sa suzama. Ok.
Jesam ja bolesno emotivna, ali ridanje na Severininom koncertu možda bi ipak dosegao najviši level patetike koji graniči s ludaštvom. Kao i svaka znatiželjna majka koja je pomalo nepovjerljiva kada se treća strana uplete u odnos roditelj – dijete, povremeno sam vraćala pogled na malog Aleksandra. Ne, to nije bila ispeglana slika za medije.
Medija nije bilo u blizini, svi su gledali Severinu, jedino sam ja kriomice promatrala njeno rođeno. I nije urbani mit. Prizor koji ulijeva nadu. Zaista postoji treća strana koja voli dijete kao da je njihovo rođeno. Dijete je bilo sigurno i voljeno dok je njegova majka punila srca tisućama i tisućama ljudi u beogradskoj Areni… I moje je bilo ispunjeno. Nitko ne bi smio imati prava uskratiti djetetu toliku ljubav”, napisala je Nives.
Na svom Instagram profilu, Nives je objavila i fotografiju iz Beograda sa Severininog koncerta u Stark Areni u Beogradu. U crno- bijelom seksi kombinaciji, Nives nije krila svoje zadovoljstvo održanim koncertom. 

Hoće li ovome razvoju estradnog prijateljstva možda kumovati i moguća pjevačka suradnja, ostaje za vidjeti. 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":
 

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr